نینوشی جون
پست ها: 7,629
عضویت: 26/2/1392
1392/8/14 10:57 ب.ظ
اول یه لیوان شیر با چربی رو میریزی توی ظرف اینقدرههم میزنی که اندازه اش ازنصف کمتر بشه
بعد ارد ذرت و شکر کاراملی اضاف میکنی
نینوشی جون
پست ها: 7,629
عضویت: 26/2/1392
1392/8/14 11:02 ب.ظ
شکرو مستقیم توی شیر میتونی بریزی و بعد ارد ذرت
یا شکر رو توی یه ظزف مسی حرارت بدی ..که کارملی بشه (مایع شه) بعد بریزیش توی شیر
یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين