2777
2789
عنوان

میزان شیر نوزاد 20 روزه.

585 بازدید | 6 پست

من نوزادم 20 روزشه و وزن تولدش 2 کیلو و 900 بوده. 

بردمش دکتر گفت شب خشک کمکی بهش بده. ولی نمیدونم چقدر باید بدم.خیلی ضعیف و لاغر و رشدش عقب 

من کلن 30 سی سی میدم. البته شیر خودم هم میخوره. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
الان 30 تا کمه؟ 

ببین اگه بعد ۳۰ سی سی بازم دنبال شیشه است اره کمه ۶۰ تا بده،یا امتحان کن ۶۰ تا بده اگه دلدرد نشد و هی بالاش نیاورد یعنی ۶۰ تا بسشه،شبا هم قبل خواب بیشتر بده بهش هم اون بیشتر میخوابه انرژیش ذخیره میشه هم خوپن

ببین اگه بعد ۳۰ سی سی بازم دنبال شیشه است اره کمه ۶۰ تا بده،یا امتحان کن ۶۰ تا بده اگه دلدرد نشد و ه ...

عزیزم چه جوری بهش بدم؟

چون من نمیخام با شیشه بدم. چون دیگه سینه خودمو نمیخوره. 

با قاشق هم خیلی سختمه. 

عزیزم چه جوری بهش بدم؟ چون من نمیخام با شیشه بدم. چون دیگه سینه خودمو نمیخوره.  با قاشق هم خی ...

اره خدایی با قاشق سخته..خطرناکم هست.سری شیشه رو کوچیک بگیر و سوراخشم تنگ ک عادت نکنه مک بزنه .من اینطوری کردم الان پسرم سه ماه و نیمشه هم شیشه میخوره هم سینه،،ولی دخترمو اشتباه کردم سر شیشه ی پهن و سوراخ گشادگرفتم دیگه سینه نگرفت