مواد لازم :
مرغ چرخ کرده یک کیلو
قارچ ریز 100 گرم ( می توانید حذف کنید )
هویج 1 عدد ( می توانید حذف کنید )
مغز پسته 30 گرم ( می توانید حذف کنید )
سیر 4 حبه
زرده تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 ق غ
روغن مایع 3 ق غ
نمک 1 ق م
ادویه کالباس شامل : ( فلفل سیاه نصف ق م + زنجبیل نصف ق م + تخم گشنیز نصف ق م + دارچین یک چهارم ق م + هل نصف ق م + میخک 3 پر + جوز هندی یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)
طرز تهیه :
* تمام ادویه ها را بهمراه نمک و آرد با هم مخلوط کنید .
* نکته : ممکنه خرید و تهیه این ادویه ها برای دوستان کمی سخت باشه ، همچنین موقع خرید با توجه به اینکه عطاریها در مقدار یک ق م یا کمتر نمی فروشند لذا هزینه خریدتان زیاد خواهد شد ، بخاطر همین میکس این ادویه ها را در فروشگاه قرار دادیم تا هم از لحاظ اندازه گیری مشکلی نداشته باشید و هم با قیمت مناسب تر بتونید تهیه کنید .
* قارچ رو در کمی آب بپزید . تقریبا یک ربع زمان می بره .
* نکته : برای اینکه کالباستون شکیل تر دیده بشه بهتره قارچ ریز انتخاب کنید
تمام استخوانها و پوست مرغ رو بگیرید و بعد شسته و در صافی قرار بدین .
* مرغی که من انتخاب کردم حدود دو و نیم کیلو وزن داشت که بعد از پاک شدن یک کیلو گوشت خالص به من داد
سیر رو گرفته و بهمراه مرغ دو الی سه بار چرخ کنید
* روغن رو به مخلوط مرغ و زرده تخم مرغ و ادویه ها اضافه کنید
* مواد رو کاملا مخلوط کرده و ورز می دیم .
پسته و قارچها ی خورد شده رو اضافه می کنیم
سپس روی یه فویل آلومینیمی قرار می دیم .
* نکته : ضخامت فویل ها با هم فرق داره پس سعی کنید فویلی انتخاب کنید که ضخامتش نازک باشه .
هویجها را برش زده و روی گوشت پخش کنید
بعد دستمون رو کمی خیس کرده و مخلوط رو بصورت استوانه ای شکل می دیم .
* نکته : بهتره طوری کار کنید که قارچ و پسته و هویج در سطح کار دیده نشه .
* نکته : ابعاد این استوانه بستگی داره به قابلمه ای که در اون می پزید . درحقیقت باید داخل قابلمه جا بگیره
بعد کاملا اونو می پیچیم .
آدم دیدم به خاطر صندلی تو مترو خودشو زده به حاملگی!!!!!!!!!!!