دیروز رفتم دکتر شکممو متر کرد گفت بجه به صورت عرضی هست و نچرخیده گفتم مگر اشکالی داره گفت بله باید تا الان میچرخید اولشم گفت شکمت کوچیکه وزن بچه کم هست میخواستم بدونم مگه از روشکم میشه فهمید وزن بچه کمه یا زیاد خیلی نگران شدم من تا الان 11 کیلو اصافه کردم دکتر گفت اگر بچه نچرخه چون عرصی هست کیسه اب پاره میشه میشه بگید تو چند ماهگی بچه شما چرخید دکترم راست میگه؟
یه ضرب المثل قدیمی چینی هست که خیلی قدیمیه ،کسی به اون صورت یادش نیست، حتی خود چینی هام فراموشش کردن چه برسه به من که واستون بگم اما خیلی اموزنده بوده !
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه ضرب المثل قدیمی چینی هست که خیلی قدیمیه ،کسی به اون صورت یادش نیست، حتی خود چینی هام فراموشش کردن چه برسه به من که واستون بگم اما خیلی اموزنده بوده !
پیشه دکتر رفتی یا حکیم؟!!!!!!!! والا وزن بچه رو تو دهات ما از رو سونوگرافی میگن .... بعدام مگه کیسه آب باذکنکه والا من با دوتا شیکم همچین خوردم زمین شلوارم پاره شد اما کیسه آبم نه .... درضمن هر دفعه هم میرفتم سونو بچه یه وضعیتی داشت ....
نفس کشیدن سخته ... تو رو ندیدن سخته .... تو پیچ و تاب عاشقی .... به تو رسیدن سخته .... منو به غمام سپردی ، همه آرزومو بردی ، همه جا اسمتو بردم ، یبار اسممو نبردی ، واسه یه شب زمستون ، همه هیزومو سوزوندی ، واسه یه پنجره کور .... تویه خونمون نموندی
الانم زمان قلقلک شاه نیست که .... نهایتش اینه که نمیچرخه سزارین میشی..... مگه میخوای طبیعی زایمان کنی.... بعدم از دور شکم نمیگن وزن بچه کمه یا زیاد شاید یکی آب دور بچش زیاده .... من هر دفعه سونو میدا م وزن نی نی هام بالای 2.800 بود حتی دفعه آخر گفت 3 کیلو اما دنیا اومدن یکی 2200 بود یکی 2700
نفس کشیدن سخته ... تو رو ندیدن سخته .... تو پیچ و تاب عاشقی .... به تو رسیدن سخته .... منو به غمام سپردی ، همه آرزومو بردی ، همه جا اسمتو بردم ، یبار اسممو نبردی ، واسه یه شب زمستون ، همه هیزومو سوزوندی ، واسه یه پنجره کور .... تویه خونمون نموندی