2733
2734
دیروز درست کردم اما اصلا مثل بیرون برشته نشد و از وسط (قطر مربع) برش نخورد؟
مری جون نمی دونم منظورت دقیقا چیه. ولی من خودم اینجوری درست می کردم. نون تست رو از وسط از یک گوشه به گوشه دیگه می بریدم لاش مواد می ذاشتم و تو ساندویچ ساز می ذاشتم بعد که چراغش خاموش می شد در می آوردم مثل همین هایی میشد که بیرون می دن

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
یعنی باید اول نون رو برش بدم؟من اول یه نون مربعی گذاشتم بعد روش مواد گذاشتم و بهد نون دیگه رو روش گذاشتم اما دو طرف نون بهم نچسبید و از وسط برش نخورد همون مربعی که گذاشتم دراومد
مال من 2 تا سینی داره. یکی مربع کامل یکی هم دو تا مثلثی مثل بیرون! وقتی هم که نون تست رو می ذارم تو سینی مثلثی خودش از وسط برش می زنه. احتیاج به نصف کردن نون تست نیست!
برای برشته شدن هم خوب باید زمان بیشتری بذاری بمونه!
2738
واسه منم چهارتاییه، لازم نیست برش بزنی، من تو نون کاملش مواد و میذارم و پنیر پیتزا و باید خوب اطرافش و وسطش بریزی، اگه خوب بذاری خودش خط نصف روش میفته و بعدش حتی با دست راحت جدا میشه
منم تو همون سینی مربعی که از وسط برش خورده و به شکل دو تا مثلث شده می ذارم بدون اینکه نون رو برش بزنم. خودش نصف می کنه! زمان بیشتری بهش بده تا خوب برشته بشه! بذار دستگاه خوب گرم بشه بعد نون رو بذار داخلش! من دستگاه رو وقتی به برق می زنم چراغش روشن می شه و بعد از 5 دقیقه که آماده شد و خوب گرم شد چراغش خاموش می شه اونوقت نون رو می ذارم داخلش!
نه عزیزم خیلی زود درست میشه، چراغ که خاموش شد بعد 2 دقیقه بردار، اونم به خاطر داغیش میگم که نسوزی،چون بخارش میسوزونه دست رو،
هرچی دوس داری بریز: گوشت چرخ کرده،سوسیس ریزریزشده،فلفل دلمه ای ریز ریز شده،قارچ ریزشده،پنیرپیتزا رو رنده کن که خوب همه جاش بریزی و ...

وااااااااای من هوس کردم، هفته اول زندگی مشترکمون درستیدم عالی شده بود اما شوهرم گفت دوست نداره و منم به خاطر شوهرم که دوست نداره درست نمیکنم :((
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز