2777
2789
عنوان

مو نگو دسته جارو!!!

158 بازدید | 6 پست

من همیشه تار موی نازکی داشتم جوری که ی کم گره می‌خورد ولی قابل تحمل بود ی بار رنگ زدم ی کم جنسش بد شد بعد ی دکلره کردم نابود شده خیلی هم ازش کوتاه کردم دلم نمی‌خواد دیگه کوتاه کنم کراتینه هم گرونه

حالا توی حموم که نرم کننده میزنم صاف صاف نرم میشه میام بیرون خششششک میشه وحشتناک روغن نارگیل و سرم مو هم فایده ندارن چکار کنم؟

گاهی فکر میکنم نرم کننده بدتر خشکش می‌کنه 

برای سلامتی جوجه‌م دعا کنید که دوباره سقط نشه..  

روغن بادام من میزنم نرم میشه 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

من قبلا یادمه خالم برگ درخت کناریا همون سدر رو خشک کرده که حالت پودری باشه فک کنم میزد به موهاش خیلی نرم وپرپشت تر شده بود

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

مرتب موهاتو چرب کن بذار یه روز بمونه ، هفته ای دوسه بار انجام بده . با روغن زیتون و کرچک . یا هر روغنی که میدونی باهات میسازه . روغن بریز کف دستت بمال بهم تا گرم بشه بعد سرتو ماساژ بده ‌‌. از شامپوی ملایم هم استفاده کن، بخدا هیچی شامپو بچه یا شامپو ساده ایرانی نمیشه

💜 گروه بنفش 💜 کیم کارداشیان 🍑 قد ۱۶۶ 😎 وزن اولیه ۱۱۳ 😱 وزن فعلی ۹۶ 😢 وزن هدف 7۵ 😍 مانع همان چیز ترسناکیست که وقتی از هدف خود چشم برمی‌دارید می‌بینید ! 💪🏼 هنری فورد .
فقط باید اون رنگیای سوخته رو کوتاه کنی.. راهی نداره.. کوتاه کن برای چته اون کز و و ها.. موی سالم قشن ...

خیلی کوتاه کردم دیگه 

مرتب موهاتو چرب کن بذار یه روز بمونه ، هفته ای دوسه بار انجام بده . با روغن زیتون و کرچک . یا هر روغ ...

شامپو ک نمی‌زنم اصلاااااااااا!!!! از بس خشکه فقط نرم کننده. ولی شامپو بچه رو ی امتحان بکنم 

مرسی