آرد 1 ف / آب گرم 1 ف / نمک 2 ق غ / کرم تارتار 2 ق غ / روغن 2 ق غ / پودر ژله یا پودر شربت
کل مواد رو مخلوط می کنیم تا یکدست بشه و گلوله نداشته باشه
بعد می ذاریم رو حرارت ملایم و مدام هم می زنیم تا شکل یه خمیر منسجم رو بگیره
ممکنه کمی طول بکشه
حالا سطح کار رو آرد پاشی می کنیم خمیر رو می ذاریم تا خنک شه حدود 20 دقیقه
بعد ورز می دیم و بهش آرد می زنیم (حدود 1/2 ف) تا کاملا نچسب بشه!
می تونیم تو این مرحله رنگ خوراکی هم بهش اضافه کنیم
نگهداری: ظرف دردار تو یخچال / تا چند ماه قابل استفاده است
اگر بعد از چندین بار استفاده چسبونکی شد یکم آرد می زنیم و ورز می دیم