2737
2734
من توی فر خیلی نون درست میکنم و همیشه عالی میشه مثل کیک پف میکنه و خوشرنگ
اول یه لیوان شیر و گرم میکنم بعد داخلش یک قاشق چای خوری سرخالی نمک و یک قاشق چای خوری سرپر( اگر شیرینتر خواستی بیشتر) شکر میریزم . یک قاشق غذاخوری زردچوبه و 2قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده کوبیده و بعد سیاه دانه و کنجد و دانه های مخصوص داخل نون که رنگی هست و عطاریها دارن (خودم از کرمان گرفتم)میزنم بعدش ارد رو چند دفعه الک کن تا نونت خوب پف کنه قبل از اینکه ارد رو اضافه کنی یک قاشق چای خوری سرپر خمیر مایه فوری فریمان بریز داخلش می تونی از لوازم قنادیها یا عطاریها بگیری بسته های کوچک سفیدرنگی هست این بهترین مارک خمیرمایه هست و نیازی به این نیست که خمیرتو 2ساعت بخوابونی!
خلاصه همه مواد بالارو که به شیر اضافه کردی با همزن مقداری هم بزن و بعدش ارد و کم کم اضافه کن و هم بزن تا اینکه خمیرت اونقدری سفت بشه که دیگه نتونی با همزن بزنی بعدش نصف استکان روغن ( هرروغنی که دوست داشتی) بهش اضافه کن وبادستت ورز بده زیاد سفت نشه بعد سینی فرت رو چرب کن و فر رو روشن کن تا داغ بشه ، خمیر رو خیلی اروم رو سینی پخش کن و صاف کن و دورش و با انگش چین بده و خلاصه اگه خواستی روش زرده بمال اگه هم نخواستی بزار تو فر انشالله که خوب بشه
حواست باشه که نباید شعله فر زیاد باشه باید با دمای حدود 120 درجه بزاری تا خوب مغزپخت بشه و فرصت داشته باشه تا پف کنه وقتی خوب پف کرد دما رو کمی بیشتر کن تا زیر و روش برشته بشه
اگه سوالی بود در خدمتم عزیزم
امیدوارم خوشت بیاد
هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
کیاناز جان باید اینقدر ارد بریزی که نه زیاد سفت بشه و نه زیاد شل باشه کمی که به دست می چسبید خوبه باید پهنش کنی
توی فر که گذاشتین هر 10 دقیقه ای یه بار با برس روغن روش بمالین تا نون خشک از کار در نیاد
هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !
منم تو فر همه نوع نونی میپزم..ولی بچه هام تافتون رو خیلی دوست دارن...اینجا مایه خمیر میگیره هر یه دونه اش اندازه مثلا دو تا جعبه کبریت رو بذاری رو هم اندازه اونه..تو آب داغ حلش میکنم...بعد یه بسته ارد یک کیلویی رو میریزم با آب و یک تخم مرغ و یه ذره زعفرون و روغن مایع و نمک..ورزش میدم یه ربع چون هنوز همزن نون برقی نخریدم...بعد میذارمش جای گرم یکساعت بمونه..بعد چونه میگیرم و تو فر درست میکنم...از موقعی که از ایران اومدم بچه هام سر نون خیلی اذیت میشدن..مجبور شدم بپزم..بربری هم درست میکنم..شیر مال و .. هم درست میکنم..فانتزی هم درست میکنم..مامانم مسخره ام میکنه میگه همه میرن خارج چه چیز هایی یاد میگیرن دختر من رفتهاونجا نونوا شده.. :)
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز