من توی فر خیلی نون درست میکنم و همیشه عالی میشه مثل کیک پف میکنه و خوشرنگ
اول یه لیوان شیر و گرم میکنم بعد داخلش یک قاشق چای خوری سرخالی نمک و یک قاشق چای خوری سرپر( اگر شیرینتر خواستی بیشتر) شکر میریزم . یک قاشق غذاخوری زردچوبه و 2قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده کوبیده و بعد سیاه دانه و کنجد و دانه های مخصوص داخل نون که رنگی هست و عطاریها دارن (خودم از کرمان گرفتم)میزنم بعدش ارد رو چند دفعه الک کن تا نونت خوب پف کنه قبل از اینکه ارد رو اضافه کنی یک قاشق چای خوری سرپر خمیر مایه فوری فریمان بریز داخلش می تونی از لوازم قنادیها یا عطاریها بگیری بسته های کوچک سفیدرنگی هست این بهترین مارک خمیرمایه هست و نیازی به این نیست که خمیرتو 2ساعت بخوابونی!
خلاصه همه مواد بالارو که به شیر اضافه کردی با همزن مقداری هم بزن و بعدش ارد و کم کم اضافه کن و هم بزن تا اینکه خمیرت اونقدری سفت بشه که دیگه نتونی با همزن بزنی بعدش نصف استکان روغن ( هرروغنی که دوست داشتی) بهش اضافه کن وبادستت ورز بده زیاد سفت نشه بعد سینی فرت رو چرب کن و فر رو روشن کن تا داغ بشه ، خمیر رو خیلی اروم رو سینی پخش کن و صاف کن و دورش و با انگش چین بده و خلاصه اگه خواستی روش زرده بمال اگه هم نخواستی بزار تو فر انشالله که خوب بشه
حواست باشه که نباید شعله فر زیاد باشه باید با دمای حدود 120 درجه بزاری تا خوب مغزپخت بشه و فرصت داشته باشه تا پف کنه وقتی خوب پف کرد دما رو کمی بیشتر کن تا زیر و روش برشته بشه
اگه سوالی بود در خدمتم عزیزم
امیدوارم خوشت بیاد
هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !