برنج ایرانی آبکش شده 2 استکان
مرغ نصف سینه(پخته شده با پیاز وزعفران رو ریش رش شده)
پباز داغ 1عدد بزرگ
زرشک سرخ شده باشکر2قاشق
مواد اصلی :
زرده تخم مرغ 2عدد
زعفران غلیظ 2قاشق سوپخوری
ماست یه لیوان سرخالی
روغن 1 استکان
نمک وفلفل ویه پنس دارچین ویه پنس گل محمدی
همه مواد اصلی رو باهم مخلوط کرده و به اندازه یه نصف استکان ازش مگه میداریم
بقیه مواد رو با برنج مخلوط کرده و نصف برنج ته قابلمه نچسب میریزیم با دست فشار میدیم تا منسجم شود وبعد مرغ و پیاز وزرشک رو روی برنج میریزم وبعد نصفه دیگه برنج رو اضافه میکنیم وباز فشار میدیدم
حالا اون نصف استکان مواد اصلی رو که نگه داشتیم رو دور تا دور قابلمه میریزیم
قابلمه رو روی شعله پخش کن قرارمیدیم روی حرارت کم به مدت یه ساعت