2777
2789
عنوان

بی بی چک بزنم ؟

72 بازدید | 6 پست

من دورم 36 روزس . از روز 20 تا الان که روز 31 من دردای پریم شروع شده ولی همیشه یه هفته مونده به پری شروع میشد ولی اینماه زودترشروع شده 

ترشحم همچنان دارم یکمی سفتس سینه که یه هفتس دارم 

حالا 5 روز مونده ب پری بعدیم بنظرتون بی بی بزنم ؟ اخه سیکلم طولانیه

اگه قبل از 20 سیکلم گرفته باشه الان بی بی نسون میده ؟

من دی ماه باردار شدم.ولی اذرماه ۱۰روز جلوتر سینه درد فجیع داشتم.گفتم ۱۰۰درصد حامله ام لامصب .عادت شدم.ماه بهدش حامله شدم. ب نظرم نزن

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دی ماه باردار شدم.ولی اذرماه ۱۰روز جلوتر سینه درد فجیع داشتم.گفتم ۱۰۰درصد حامله ام لامصب .عادت شد ...

خیتم کرده همش درد خفیف زیرشکم  نمیذاره حواسم پرت بشه 😩

2803
خیتم کرده همش درد خفیف زیرشکم  نمیذاره حواسم پرت بشه 😩

نمیخوام نا امیدت کنم ولی من از تجربم گفتم.من ماه اذد با این که دومین اقدامم بود و خیلی زود سینه دردام شروع شد قشنگ دل بستم و هم چین خورد تو ذوقم.

ب خاطر همین میگم صبر کن.بیخیال باش

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه