موضوع بحث

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با مزه فست فود کسی بلده؟؟؟

| 1395/05/10 | 19:12 15 بازدید
موضوع بحث: طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با مزه فست فود کسی بلده؟؟؟
سلام
من خوب سیب زمینی سرخ می کنم اما سیب زمینی های بیرون مزه خوبی دارن. میشه بگید مزه اونا از چیه؟؟
1389/05/15
|
19:20
زندگی همهمه مبهمی از رد شدن خاطره هاست...
هر کجا خندیدیم...هر کجا خنداندیم...هر کجا خوش بودیم...زندگانی آنجاست...
عزیزم رستورانها اکثرا از سیب زمینی نیمه اماده پریس استفاه می کنن شما هم میتونید از فروشگاه بخرید وتو خونه درست کنید
1389/05/15
|
19:22
بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
میتونی سیب زمینی را قبل از سرخ کردن نیم ساعت توی آب سرد بزاری و بعد اب رو جوش بیاری و یک دقیقه توی آب جوش بریزی و آبکش کنی خوب که خشک شد، با روغن زیاد یا سرخ کن سرخش کنی البته اگه حوصله نداری از همون نیمه آماده ها مصرف کن خیلی عالی میشه . همه فروشگاه های شهروند هم دارن
1389/05/15
|
19:30
مرسی منم بلد نبودم یا د گرفتم
1389/05/15
|
19:34
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من نمیدونم فست فودا از چه مارک سیب زمینی استفاده میکنن. ولی میدونم سیب زمینی نیمه آماده (مخصوصا وقتی تو سرخ کن پخته شه) دقیقا طعم سیب زمینی های بیرونو میده. احتمالا همین مارکی که جاسمین جون گفتن رو مصرف کردیم. یادم نیست.
1389/05/15
|
20:00
دریای بزرگ دور *** یا گودال کوچک آب *** فرقی نمیکند *** زلال که باشی ، آسمان در توست ...
ممنوننمی دونستم
1389/05/15
|
20:02
برای آرامش زمین دعا کنیم.
خانومی این روزا رستوران‌ها از سیب‌زمینی نیمه‌سرخ‌شده استفاده می‌کنن. ولی اگه طعم واقعی سیب‌زمینی سرخ‌شده رو دوست داری:
چندتا سیب‌زمینی درشت رو پوست کن و درشت خرد کن. برای مدت نیم‌ساعت تو آب‌نمک بخوابون، بعد خوب آب‌کش کن و لای پارچه خشک کن، تو روغن فراوون سرخ کن، زیرش خیلی زیاد نباشه، وگرنه مغزش نمیپزه.

من خودم تو فر سرخ می‌کنم. خیلی خوشمزه و لذیذ میشه، در ضمن رژیمی هم هست:
فر رو از قبل روشن میکنم تا خوب داغ بشه، بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها رو خشک کردم، تو تابه چدنی (یا تلفون) 2-3 قاشق روغن سرخ‌کردنی می‌ریزم، سیب‌زمینی‌ها رو تو روغن می‌غلطونم تا همه‌جاشون چرب بشه، کمی آویشن و رزماری روش می‌پاشم و می‌ذارم تو فر 250 درجه سانتی‌گراد طبقه وسط . بعد 20 دقیقه پشت و رو میکنم سیب‌زمینی‌ها رو، وقتی کاملاً دو طرفشون برشته شد، با سس کچاپ سرو می‌کنم. فوق‌العاده میشه، حتماً یه‌بار امتحان کن!!! میزنه رو دست فست‌فودها!!!!!!!!!!
در ضمن اگه دوست داشتی خوشحال میشم به وبلاگم که تجربه‌های آشپزیم رو توش می‌نویسم سر بزنی:
www.dastpokhte-man.blogfa.com
1389/05/15
|
20:43
سیب زمینی پریس هم خوشمزه هست و به نظر من طعم فست فودی ها را میده
1389/05/15
|
22:32
توی روغن یه کمی کره هم بریز خیلی خوش عطر می شه
1389/05/16
|
03:17
سیب زمینی هاتون وبرش بزنید بعد یک قابلمه برداشته آب روتوی اون جوش بیارید وسیب زمینهاراحدود 3 دقیقه توی اون بریزید بعدازاینکه درآبکش ریختیدو آبش رفت خشک کنید درروغن فراوون ونمک بصورتی که سیب زمینی ها روهم قرارنگیرن سرخ میکنیم ادویه هم فلفل 7 ادویه خوش طعمش میکنه برای سوخاری هم میتونی سیب زمینی برش زدت روتوی مایه بنیه بگذاری بعداز اساعت توی روغن سرخش کنی
1389/05/16
|
08:24
ممنون از همه بووووووووووووووووووووووس
عسل جون سیب زمینی تو فر عالییییییییییییییییییییییییییی بود گلم
1389/05/16
|
09:09
زندگی همهمه مبهمی از رد شدن خاطره هاست...
هر کجا خندیدیم...هر کجا خنداندیم...هر کجا خوش بودیم...زندگانی آنجاست...
سیب زمینی نیمه آماده ها البته هرچی بسته بزرگترباشه به صرفه تره خیلییییییی خوشمزه ست
1389/05/16
|
10:45
‎پایتان گر طرف "کرب و بلا" باز شود ‎آخرین جنگ جهانی حق آغاز شود
خواهش میکنم خانومی! این مدل که "کرانه" جون گفته رو باید امتحان کنم! فکر کنم خوب میشه!!!!
1389/05/16
|
10:54
عسل جون.رزماری همون استوخودوسه؟
1389/05/16
|
11:11
سلام - اول خلال کنید بعد بریزید تو اب نمک یه ساعت بمونه - البته آب پنیر هم میگن میشه - بعد میتوانید 2 دقیقه با آب جوش بپزی یا نه - بعد آبکشی کن و بزار سرخ بشه / این چند تا لینک رو برات پیدا کردم : http://diys.ir/?p=5763
1395/05/10
|
19:07
عزیزم سیب زمینی درشت بخر ازین خیلی درشتا بعد آب پز کن..در حد نیم پز بعد برش های بلند و بزرگ بزن تو روغن سرخ کن شیک و مجلسی
1395/05/10
|
19:12
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
ارسال پاسخ و نظر شما