کرفس رو من پای مرغ می ریزم و توی خورش کرفس و غذاهایی که بهش می گم خوراک و به قول بقیه یخچال پاک کنی (منظورم غذاهایی است که توش همه نوع سبزیجات می ریزم و آبدار درست می کنم و با نون می خوریم) برگهای ریزترش هم توی سالاد خرد می کنم.
اما کدو. با کدو زندگی می کنم. کدو رو بصورت خام یا اگر بخار پز داری یه کم بخار پز تا حدی که نیم پز بشه می تونی توی ماست یا سالاد بریزی. من اگر داشته باشم کمی شوید تازه هم خرد می کنم و با کدو توی ماست می ریزم. می تونی یه سرکه شیره درست کنی مثل سکنجبینه و بریزی روی کدوی آب پز می تونی فقط با یه کم سرکه بالزامیک خام یا آب پز شده اش رو کنار غذا بذاری. یا حتی کدو رو با گوجه فرنگی و تخم مرغ املت کنی. یا یه مقدار گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت بدی و بعد کدوی نگینی خرد شده رو با یه مقدار زیاد گوجه فرنگی بهش اضافه کنی و درش رو بذاری تا همه اش با آب گوجه خوب پخته بشه و بعد با پوره سیب زمینی یا نون نوش جان کنی.
من کلاً همیشه عجیب غریب آشپزی می کنم. چون اگر غذای متداول بپزم با غذای بقیه مقایسه می شه ولی غذای عجیب غریب رو با چیزی نمی شه مقایسه کرد