2777
2789
عنوان

آیا واقعا ویروس کرونا ازتماس باسطوح منتقل می شود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 52 پست

منم همه چی رو میشورم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
نه اصلا  خیلی وقته    اگه قرار بود از این چیزا انتقال پیدا کنه همه می گرفتند

من ک همه پی رو ضدعفونی میکنم از پفک و نوشابه و سیب زمینی پیاز گرفتههه تا اسباب بازی ک تازه میخریم ، چون امکان داره کسی دستش الوده باشه و دست زده باشه

منم سفت و سختتت ضدعفونی شستشو داغ کردن نون سیب زمینی و پیاز رو هم یکهفته میزارم تو بالکن تا نوبتشو ...

من اوایل سیب زمینی و پیاز رو هم با کف میشستم🤣الان میزارم تو بالکن بعدچندروز استفاده میکنم

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
منم سفت و سختتت ضدعفونی شستشو داغ کردن نون سیب زمینی و پیاز رو هم یکهفته میزارم تو بالکن تا نوبتشو ...

من از وقتی خودم و شوهرم کرونا گرفتیم دیگه یکم بی خیال شدم 😬

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
2804
اییی مگه میشه نکرد ما با کف میشوریم همه چیز رو تازه من موقعی که میخوام بخورم با این که از قبل با ک ...

آره بابا توروخدا شل نگیرید بذارید تموم شه هی موج چهارم و پنجم نیاد بذارین این واکسن ببینیم چه غلطی می‌کنه آخه تابعد😣

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
این متن کامل توضیح داده

طولانی بود .نخوندم😔ذخیره میکنم 

21 ماه دی سال 99 روز یک شنبه   شروع ختم  قرآن ..ان شالله بتونم  کم کم کل قرآن رو حفظ کنم ..به امید آن روز ❤❤❤❤❤❤💖😙
2805
من از وقتی خودم و شوهرم کرونا گرفتیم دیگه یکم بی خیال شدم 😬

ما هم گرفتیم

ولی جالبه حتی تو اون زمان هم همه چیزو میشستم😅

اصلا نشسته و الکل نزده محاله بزارم بیاد تو خونه. 

هر کی هر چی میخره اول میبره تو حموم کامل میشوره بعد دوش میگیره میاد بیرون😅

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
2801