2737
2734
عنوان

مسابقه آشپزان جوان

155 بازدید | 1 پست
موضوع مسابقه آشپزان جوان********شیرینی کشمشی******** تاپیک مسابقه آشپزان جوان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=420873&PageNumber=180 کلوپ آشپزان جوان http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=14410&ChatDate=10-7-1393 تا شنبه 19 مهر ماه 11 شب فرصت دارین تصاویر زیباتون رو بگذارین تاپیک هنر
آپلود عکس مواد لازم: آرد: 250 گرم پودر شکر: 220 گرم * (به انتهای دستور مراجعه کنین) کره: 150 گرم * (به انتهای دستور مراجعه کنین) تخم مرغ: 2 تا کشمش: 100 گرم وانیل: 1 ق چایخوری طرز پخت: خب برای پودر شکر، من شکر رو آسیاب و بعد الک کردم و بعدم اندازه زدم. موادم بیرون یخچال گذاشته بودم..آرد رو هم الک کردم و کنار گذاشتم...فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کردم...کره و پودر شکر و وانیل رو با همزن زدم تا کرمی بشه...بعد تخم مرغها رو یکی یکی شکوندم توش..هر کدوم رو که اضافه کردم با همزن زدم تا یکنواخت بشه و بعدی رو ریختم...این بعد از هم زدن دومین تخم مرغه آرد رو کم کم توش ریختم و مواد رو خوب مخلوط کردم..در نهایت هم کشمش ها رو ریختم و با لیسک هم زدم سینی فر رو کاغذ روغنی انداختم و از مایه شیرینی با قاشق چایخوری برداشتم و توی سینی با رعایت فاصله چیدم سینی رو برای 10 دقیقه یا تا زمانی که دور شیرینی کمی طلایی بشه توی فر می ذاریم وقتی آماده شد، اجاز ه می دیم خنک بشه و بعد از کاغذ جدا می کنیم..البته می دونین که من صبر نمی کنم و باور کنین همون شبی که داشتم اینو درست می کردم هر سری که از فر درمیومد یه دو تایی کش می رفتم واقعا می گم که با این دستور بهترین شیرینی کشمش رو داشتم..همونجور نرم که دوست دارم، نه خشک و بیسکویتی..البته من سری دوم رو یکم دیرتر برداشتم که مشخصه دورش کمی برشته تر شده بازم یادآور میشم که برای داشتن کیفیت عالی توی شیرینی و کیک و مخصوصا شیرینی لطفا ترازو داشته باشین و مواد رو دقیق اندازه بگیرین این شیرینی های خوشمزه به نظر من یکم شیرینیش زیاد بود...من یه کوچولو کم شیرین تر دوست دارم باشه..اما با شیر واااااقعا می چسبه مطمئن باشین اگه برای عید درست کنین کلی استقبال میشه و دستور ازتون می خوان مهموناتون البته اگه خودتون بگین که خونگی هستن والا کسی متوجه نمیشه مرسی از عارفه عزیزم واسه این دستور عالی و بی نقص ************* * بعدا نوشت: (اسفند 92) دوستان ، توی مواد این شیرینی از 180 گرم پودر شکر استفاده کنین و به جای 150 گرم کره، از 100 گرم کره + 50 گرم روغن مایع. این مقادیر و مواد شیرینی کشمشی هایی با شیرینی مناسب و کیفیت عااااالی تر میده. اگه میخواین شیرینی خشک و ترد داشته باشین گلوله ها رو بزرگ نریزین توی سینی ..با دست هم می تونین خیلیی کم روش رو صاف کنین ...مسلما اینجوری اون کشمشی های ترد و بیسکویتی که دلخواهتون هست بدست میارین (که البته من شخصا نرمش رو دوست دارم) اگه این تغییر رو اعمال کردین نظرتون رو هم بگین بهم.. خودم که خیلی راضی بودم..ممنون از همای عزیزم که زحمت تست و تغییرش رو کشیدن..این شیرینی ها رو با این تغییرات پختم http://hanichef.blogfa.com/post-400.aspx
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687