2777
2789
مامانا کیا تا ماه 9 اسپرین ایزوپرین خوردن و امپول پرولتون زدن و بجه خوب و سالم و تپل به دنیا اوردن /؟
دلم خیلی شور میزنه من همه اینارو به تجویز پزشک دارم استفاده میکنم به نظرتون اسپرین به بچه اسیب نمیزنه
من تا ماه هفت .. آسپرین و ایزوپروپن خوردم .. تازه شیاف هم میذاشتم .. این اربطی به وزنگیری بچه نداره .. از سقط و خونریزی و لخته شدن خون جلوگیری میکنه

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
عزیزم اسپرین خون خودت رو رقیق میکنه تا لخته نشه و ایزو پرین جلو انقباضات رو میگیره.نگران نباش.من تا دو هفته مونده به زایمانم ایزوپرین خوردم تا زایمان زودرس نکنم.بچم چون سزارینی بودم سه هفته زودتر رفتم برا عمل و 3 کیلو بود .خدا را شکر سالم و با هوش.
  فرشته ها همیشه وجود دارن.اما بعضی وقتا بال ندارن.بهشون میگن دختر....      
منم خوردم البته آسپرین فقط نخوردم
نفس کشیدن سخته ... تو رو ندیدن سخته .... تو پیچ و تاب عاشقی .... به تو رسیدن سخته .... منو به غمام سپردی ، همه آرزومو بردی ، همه جا اسمتو بردم ، یبار اسممو نبردی ، واسه یه شب زمستون ، همه هیزومو سوزوندی ، واسه یه پنجره کور .... تویه خونمون نموندی
2804
عزیزم.هر چی دکتر زنان تجویز کنه به صلاح خودت و بچته.نگران نباش چون استرس خوب نیست و به بچه هم منتقل میشه.اونوقت مه دنیا بیاد از گریه هاش عصبی میشی.من که کلا خودم رو رها کردم.حالا یه دختری دارم خدا را شکر اروم.همه میگن خیلی با هوش و ارومه.انشالله نینیت سالم میاد.
  فرشته ها همیشه وجود دارن.اما بعضی وقتا بال ندارن.بهشون میگن دختر....