2737
2739

دومین باره امتحان میکنم 

کیک پختم سرد شد تو قالب نایلون گزاشتم کیک را گزاشتم و بعد لایه پنیری و بعد ژله ای 

اما ژله ام از کنار رفت پایین

اره نیره پایین میتونی بزارژ ی ذره نیم بند شه بریزی رو لایه پنیری ولی شفافیتش کم میشه

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
اگه پنیر کامل لبه ها رو بپوشونه و کامل سفت شده باشه ژله نمیره پایین

اون پنیر رو از کجا تهیه کنیم اسمش چیه

پایان آدمی زاد.. . نه از دست دادن معشوق است...    نه رفتن یار...   نه تنهایی...   پایان آدمی زاد از «بی خداییست»
اون پنیر رو از کجا تهیه کنیم اسمش چیه

ماسکارپونه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
2740
اون پنیر رو از کجا تهیه کنیم اسمش چیه

ماسکارپونه ولی اگه نبود پنیر خامه ای به نسبت مساوی با خامه۲۰۰ گرم  و یه شاسه ژلاتین بنماری

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
تو پنیر ژلاتین باید باشه و کیپ تاکیپ قالب ..حتما روزنه هست که میره پایین یا هنوز سفت نشده پنیرو ژلات ...

از پهلو میره داخل چکار کنم یعنی کناره هاشو بیشتر پنیر بزنم 

یا اینکه با نایلون اشتباهه

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز