2733
2734

گندم پوست کنده 1 لیوان
نخود 1 لیوان
لوبیا سفید 1 لیوان
عدس 1 لیوان
ماش 1 لیوان
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
آب گوشت به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم





طرز تهیه:
تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.

سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد.

پس از اینکه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد.

باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملا نرم شود و لعاب بیاندازد.

وقتی آش خوب لعاب دار شد، یک قاشق پیاز داغ و نمک را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد.

در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین کرده و سرو می کنیم.





بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2742
ما رسم داریم هفت نوع حبوبات توش می ریزیم با سبزی که هر نوع حبوبات رو هم به اندازه یه مشت کوچیک از هفت نفر که اسمشون فاطمه یا زهرا باشه میگیریم و بعد هم اون هفت نفر رو حتماً یا دعوت می کنیم به آش یا براشون می بریم. ما چون اسم مامانم فاطمه است همیشه پای ثابت آش دندونی کل فامیلیم
اول از همه تبریک واسه درآوردن دندون دخمل خوشگلت: مبارکش باشه! (کیفیش مال مامان بچه‌س وقتیقاشق میخوره به لثه ‌نی‌نی و با صدای دندون تازه‌ش دلمون آب می‌ره)

ترکها آش نمی‌پزن، یه مدل عصرونه میپزن به اسم دندونی!!!! ولی حتی اگه آش میپزی گندمش باید پوست نگرفته باشه!!! (وقتی پخته میشه مثه دندون تازه دراومده نی‌نی میشه)
گندم پوست نگرفته..... یه لیوان.
نخود.....یک چهارم لیوان
لوبیا چیتی.... یک چهارم لیوان.
کشمش پلویی و گردو ... یه مشت واسه تزئین.

نخود و لوبیا رو از قبل خیس میکنن، بعد با کمی آب و نمک میپزن. گندم رو هم که شب قبل خیس کردن، اونم جدا با کمی آب و نمک و کره میپزن(تو زودپز حدودا دو ساعت طول میکشه تا مغزپخت بشه). وقتی کاملاً پخت، تو یه بشقاب یا کاسه، اول گندم رو میکشن، یه‌کم نخود و لوبیا رو خیلی زیبا روش میچینن . کشمش رو که با کمی کره یه‌کم سرخ کردن، همراه گردو برای تزئین نهایی استفاده میکنن. خیلی خشومزه میشه.
من گندمش رو همینجوری واسه عصرونه می‌پزم، با نمک و کره و آبلیمو و کمی سس (مثه ذرت مکزیکی). پسرم خیلی دوست داره و خیلی هم مغذی هست.
2740
به سایت های زیر مراجعه فرمائید.یک فرصت سود آور

http://dl.xco.ir/?id=679
http://dl.xco.ir/bazaryabi?id=679
یک فرصت شغلی سوداور برای بازاریابی و کسب درامد همین امروز ثبت نام کنید.

http://dl.xco.ir?p=123&id=679
گنجینه سوالات آزمونهای استخدامی
قدرت و پول اصالت نیست ....
فرهنگ میخواهد ...
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687