2777
2789
عنوان

مادرم نمی خواد تو مراسم عقد برادرم شرکت کنه چه طور راضیش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 58 پست

وااای خدای من یعتی تو دختر اون مادری و میخوای اینجوری بزرگترین ضربه رو بهش بزنی! 

خب داداشت میخواد ازدواج کنه بکنه

یعنی حاضری مادرت بره و اوگ عفریته تو چشم مادرت نگاه کنه و غصه اش بده که آررره من تونستم روتو کم کنم🙄

والا مت جات بودم خودمم نمیرفتم 

ماشاءالله بهت چه دل گنده ای

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش دارم به این مسائل فکر می کنم دو دلم که قسمش بدم و مجبورش کنم بیاد یا این کار رو نکنم، چون می ترس ...

اگر به زور بیاد و تو مراسم حرف ناشایستی بزنه یا کاری کنه که علنا باز مخالفتشو ابراز کنه اونموقع آبروریزیش بیشتر از اونه که اصلا نیاند تو مجلس..

اون وسط شما آدم بده میشی واسه اونهمه اصرار 

به ایناشم فکر کن

2803
به داداشت بگو چجوری دل مادرت رو میشکنی ومیری پی کسی که مادرت براش مهم نیس خیلی سخته یعمر بچه بزرگ ک ...

مامانم به خاطر این دوتا الان یک سال مریض شده افسردگی گرفته داغون شده هر چقدر هم به خدا توکل کرد فایده ای نداشت

مامانم به خاطر این دوتا الان یک سال مریض شده افسردگی گرفته داغون شده هر چقدر هم به خدا توکل کرد فاید ...

البته ببخشیدا ولی من فکر نمیکنم برادرتون خوشبخت بشن 

الانم نفهمه یجوری یجایی  بدجور چوبشو میخوره 

یجا خونده بودم رضایت والدین هردو طرف خیلی مهمه تو کیفیت زندگی زوج ها

من از قیدت نمیخواهم رهایی
البته ببخشیدا ولی من فکر نمیکنم برادرتون خوشبخت بشن  الانم نفهمه یجوری یجایی  بدجور چوبشو ...

من هم همین فکر رو می کنم کلا هر کس هم دیده حتی مشاور و حتی خانواده دختر گفتن شما به هم نمی خورید ولی دختره خیلی یک دنده است و به بذادذم چسبید جوری که یک لحظه ولش نکرده و به نظرم همه جوره راضیش کرده چون اوایل برادرم اینقدر مصمم نبود شایدم سر لج افتاد اینجوری شد

2804
خودت میخوای بری😐

اره من و همسرم می ریم دیگه وظیفه خواهری رو بجا بیارم چون زندگی خودشه من خیلی باهاش صحبت کردم ولی نهایت خودش تصمیم میگیره و خودشه که قراره تاوانش رو بده چه خوب چه بد

چه حسی داری؟ چن تا خواهر برادرین؟ فقط مادرت نمیاد؟

در حال حاضر فقط استرس دارم الان هم به خاطر این نمی تونم بخوابم فکرم مشغوله، دو تا خواهریم و سه تا برادر پدرم هم هست از طرف داماد فقط همینه ها میان

در حال حاضر فقط استرس دارم الان هم به خاطر این نمی تونم بخوابم فکرم مشغوله، دو تا خواهریم و سه تا بر ...

استرس نداشته باش عزیزم 

پسرخاله من با این شرایط دقیقا ازدواج کرد الان خیلی خوشبخته فقط فرقش با شما اینه که اون تک پسرم بود 

خالم هنوزم میگه داغ عروس رو دلمه 

ولی واقعا اونا خوشبختن شوهر خالم خیلی ثروتمنده ولی به عنوان تنبیه هیچ کمکی به پسرش نکرد 

اونا ولی باهم انقدر پشت به پشت تلاش کردن الان پسر خالم از پدرشم ثروتمند تر موفقتر و خوشحال تره البته ۱۷ ساله ازدواج کردن 

همه جوونا خوشبخت باشن انشاءالله

2805
از یه طرفی هم می ترسم توی مراسم نتونه خودش رو کنترل کنه چون اونها که مذهبی نبستن قطعا خانم ها حجاب ن ...

عزیزم تو فقط نقش خودت رو بازی کن ، نیازی نیست در مورد چیزی که نمیدونی چی درسته و چی اشتباه  اقدامی انجام بدی 

بذار خیالت رو راحت کنم ، تو به هر حال پشیمون خواهی شد چه مادرت رو ببری ، چه نبری 

حالا به هر شکلی ، پس خودت باش و فقط در مورد کارهایی که خودت میتونی انجام بدی تصمیم بگیر 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.