یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بنظرم ربطی به غذاهای نفاخ نداره،دکتر گفت بعد ۲۰روزگی معمولا کولیک شروع میشه و این علامت خوبیه یعنی نوزاد شما سالمع و گوارشش داره رشد میکنه.من خیلی تو خوراکم رعایت میکنم ولی پسرم خیلی درد میکشه
خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
من دکتر گفتا بود ماست شیر لوبیا نخود عدس سوسیس و کالباس و پیاز و لپه و کلا فست فود نخورم خیلی اذیت شدیم دائما سکوت خیلی خوب بود قطره اش رو به موقع بده و تو پتو میذاشتیم تاپ میدادیم خیلی بهتر میشد عرق نعنا هم خودت بخور
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
نه عزیزم من چند تا دکتر بهم گفت یبار قورمه سبزی خوردم پسرم اونقدر گریه کرد
به منم دکترش گفت تو خرد و خوراکت باید خیلی رعایت کنی بخدا از وقتی زایمان کردم خیلی رعایت میکنم ولی بازم خیلییییی درد میکشه،هی میگم خدایا کاش من درد داشتع باشم ولی بچه ام خوب شه
خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
به منم دکترش گفت تو خرد و خوراکت باید خیلی رعایت کنی بخدا از وقتی زایمان کردم خیلی رعایت میکنم ولی ب ...
فدات عزیزم رفته رفته بهتر میشه من پسرم الان هفت ماه شه الان هم خیلی زیاد جیغ میکشه خیلی اذیت میشم ولی از اولها خیلی بهتر شده موقعی که خیلی درد داره تو پتو تاپ میدیم آروم میشه شما هم امتحان کن اینجا یه خانمی گفت خیلی خیلی موثره
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم