من همسرم وقتی مجرد بود اصلا الویه نمیخورد وبدش میومد ( به گفته خودش) ولی از وقتی الویه های منو خورده هر وقت درست میکنم تا تهش رو با اشتها میخوره. دیروز هم الویه داشتیم عالی شده بود. چقدر از خودم تعریف نمودم
راستش روش خاصی ندارم ولی برات مینویسم سینه مرغو با پیاز ریز خورد شده و کمی آب و روغن میزارم بپزه با نمک . در آخر پخت هیچ آبی نداره فقط روغن و مرغ و پیاز میمونه که مرغو تو همون قابلمه ریش میکنم و روغن وپیاز داغهای نرم رو هم دور نمیریزم و با مرغها قاطی میکنم تا مزه دار بشه. تو قابلمه دیگه هم سیب زمینی , هویج و نخود فرنگی رو آب پز میکنم و بعدش با مرغها میکوبم و بعد هم خیارشور و هویج رو ریز خرد میکنم و میریزم توش. سس هم فقط مهرام خوشمزش میکنه. بقیه سسها چندان تعریفی ندارن. فلفل و... هم نمیریزم