2737
2739
دوستان سلام...
تا حالا سوپ جو درست نکردم...
میخوام امشب برای همسری درست کنم...
لطفا طرز تهیه رو کامل و دقیق بهم بگید...
در ضمن بهم بگید که شیر و خامه رو چه جوری باید اضافه کنم...
و مقدار شیر و خامه باید چقدر باشه...
خیلی ممنونم
اول مرغت رو آبپز کن-بعد در بیار و ریش کن و آبش هم با صافی صاف کن-جوها رو و آب مرغ بریز تا بپزه+هویج (ترجیحا رنده شده درشت)-بعد مرغ ها رو هم اضافه کن-بعد که قشنگ لعاب انداخت و جوها هم پخت 50 گرم کره رو بریز توش هم بزن بعد جعفری تازه رو که خورد کردی بریز بعد نیم ساعت که سوپت هم خیلی غلیظ شده شیر اضافه کن بعد بزار 15 دقیقه بپزه موقع سرو 1 استکان خامه بریز و هم بزن و سرو کن
نوش جان
خدایا به خاطر همه چیز شکرت ...


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
عزیزم من اینجوری درست میکنم و همیشه همه تعریف میکنن
جو رو میزارم با آب و 2تا قرص مرغ خوب میپزه وقتی کاملا آبش تموم شد شیر میریزم تا جایی که کاملا سفید به نظر بیاد بعد 1بسته سوپ آماده قارچ رو که توی آب سرد حل شده رو اضافه میکنم کمی که گذشت خامه(ازین پاکت صورتیا) اضافه میکنم و فلفل سیاه
حالا به خواست خودت میتونی قارچ هویج یا هر چی میخوای اضافه کنی
نمک اصلا نمیریزم چون قرص و سوپ آماده به اندازه کافی شور هست
عزیزم من جو پرک شده رو با هویج رنده شده و پیاز خیلی خیلی ریز و یه سینه مرغ پخته ریش ریش شده میذارم بپزه تقریبا که پخت قارچ ریز شده و فلفل دلمه ای رینگی خورد شده رو اضافه میکنم من معمولا نصف لیوان آب سیب زمینی هم توش میریزم خیلی قوام و طعم جالبی پیدا میکنه همش که پخت یک و نیم لیوان شیر میریزم توش + یک لیوان آب مرغ و نمک و یه ذره فلفل بعد از 10 دقیقه خاموش میکنم یه قاشق بزرگ خامه میریزم توش هم میزنم تا حل بشه جعفری تازه خورد شده هم همون موقع میریزم که رنگش رو حفظ کنه من عاشق این سوپم شوشو هم دوست داره
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
من این مدلی درست میکنم و واقعا خوشمزه میشه. مرغ رو میزارم بپزه با ادویه و پیاز. از طرفی هویچ ها رو رنده می کنم. قارچ رو خرد میکنم و جو پرک شده رو میزارم تو آب یه خورده خیس بخوره. همینجور که مرغ داره میپزه این 3 تا اول با پیازچه خرد شده و روغن خیلی کم تفت میدیم بعد میزارم با آب کم و کمی نمک بپزه. وقتی مرغ پخته شده ریش یشش می کنم و همراه آب مرغ (که صاف شده) می ریزم تو ظرف هویچ و قارچ و جو و یخورده فلفل سیاه میزنم. یه خرده که با هم پختن شیر رو می ریزم.
بعد از 15 دقیقه یه قاشق پر خامه میزنم توش و بهم میزنهم تا یک دست بشه. بعد زیرش رو خاموش میکنم.
مطمئن باشه خوشمزه و مقویه. وای دلم خواستتتتتتت
2740
عزیزم با آبمیوه گیری آب سیب زمینی رو بگیر توی انواع سوپ خوب میشه بخاطر نشاسته ای که داره خیلی لعاب میده به سوپ
البته من از تفاله اش هم واسه ماسک صورتم استفاده میکنم که حروم نشه
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
عزیزم من پوستم چربه پوستهای چرب خیلی زود میفته پایین این ماسک رو که میزنم هم پوستم یه ذره خشک تر میشه هم به خاطر حالت جمع کنندگیش پوستم رو جمع میکنه با عسل و گلاب قاطی میکنم میذارم 15 دقیقه روی پوستم بمونه بعدش هم برای خنک کردن پوستم پوست خیار میذارم روش
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز