2777
2789
عنوان

شوهرم و دختر عموم

1365 بازدید | 37 پست

سلام. بچها من اولین باری هست که راجب شوشو میخوام حرف بزنم 

همبشه سعی کردم در برابر کارهای خودش و خانوادش بی تفاوت باشم دختر عموی من خواهرزاده شوهرم میشه چند وقا پیش پیام میده رو گوشیم و هرچی لایق خودشو خانوادش بود گفت شوهرمم در جریان بود و بهم گفت جلوش ساکت نشی جوابش بده 

و پارسال هم پسرش اومد در خونمون شروع کرد بع سرو صدا کردن که تو چرا نمیایی خونه ما کار کنی مامانم دستش درد میکنه در حالی که عموم ۳تا دختر بالای ۲۰سال داره

در ضمن دختر عموهام که خواهر زادهای شوهرم میشن پسر بازن و همه حتی شوهرمم میدونه  بعد ۲هفته از پیامای دخترعموم شوهرم اومده بهش پیام داده  و با هم کرم کرفتن در حالی که به مدت ۸سال با هم قهر بودن پیام داده رو گوشی شوهرم به من بد گفته و شوهرم پاک کرده که من نبینم  و هیچی هم بهش نگفته در حالی که با شوهرم هیچ گونه مشکلی ندارم 

خب نپرسیدی از شوهرت این چ رفتاریه

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
چرا پرسیدم گفت ببخش نباید جواب میدادم و نمیدم درحالی که بازم بهم پیام میدن

وای خدیااا

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...

ببين  چجوري خواهر زاده هاي اون ميشن دختر عموت اگه اينجور باشه تو بايد برادرزاده شوهرت باشي

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
2804

چون خیلی افکارشون مسمومه بهتره ازشون دوری کنید تا خدای نکرده رو زندگیتون تاثیر سوء نذاره 

با شوهرت صحبت کن و روشنش کن دلیل مخالفت تو با هم صحبتی اونا چیه،تو ازشون بد نگو ولی به شوهرت حالی کن که وقتی اونا از تو بد میگن به مرور روی ذهنش تاثیر میذاره وگرنه (اگر اونا بدگویی نمیکردن )چه دلیلی داره که از دیدن خانواده خواهرش محروم بشه 

در مورد کار خونه هم نیازی نیست به خودت فشار بیاری اصلا برات مهم نباشه فوقش بره کارگر بگیره 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
چرا پرسیدم گفت ببخش نباید جواب میدادم و نمیدم درحالی که بازم بهم پیام میدن

یه روز ک شوهرت خکاب بود گوشیشو بردار بنویس خانوم فلانی خجالت بکشید  ب من پیام‌ندید

هرچقدر شما رو ندید میگیرم  شما ب خودتون نمیگیرید از جانب شوهرت

بعدش پاک کن

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
2805
چون خیلی افکارشون مسمومه بهتره ازشون دوری کنید تا خدای نکرده رو زندگیتون تاثیر سوء نذاره  با ش ...

برادر من با خونه عموم مشکل داره که موضوع برا دوسال پیش حالا این ولکن نیست چند وقت پیش پیام داده رو گوشی من البته اینو بگم که ۲تا از زنعموهای همین خانم بخاطر دخالتاش تا پای طلاق هم رفتن که شوهرم کامل میدونه و خیلی هم بد دهن  حالا شوهرم با این حال که کاملا از همه چیز خبر داره یه جوری دل میدن قلو میگیرن که خدا میدونه در حالی که ۸سال با هم قهر بودن بعد دعوای من با دختر عمو شوهرم عجیب قریب باش دوست شده

یه روز ک شوهرت خکاب بود گوشیشو بردار بنویس خانوم فلانی خجالت بکشید  ب من پیام‌ندید هرچقدر شما ...

خیلی میسوزم اونم بخاطر اینکه وقتی شوهرم افتاد زندان همه پشتشو خالی کردن وقتی بیمارستان بساری بود هیچکس یه زنگ بهش نزد  حتی برادری پدری کسی تکو تنها جلوی مشکلات ایستادم حالا همه شدن محرم من شدم نامحرم  بخدا وقتی دوستان تاپیک میزدن راجب قوم شوهر فقط تو دلم میکفتم درکتون میکنم

بخدا من باوتون نمیشه ۱۵مرداد زنگ زدم به مادر شوهرم تا حالا چون رفتاراشونو میدیدم

چون خیلی افکارشون مسمومه بهتره ازشون دوری کنید تا خدای نکرده رو زندگیتون تاثیر سوء نذاره  با ش ...

بخدا همیشه شوهرمو مجبور میکردم بره دیدنشون 

خواهر شوهرم فکر میکنه چون بزرگتر و خودش معرف من بود برا برادرش  اختیار دارمون  حتی یه بار خواهرش میخواست بره کمکش که بیچاره تو راه تصادف میکنه

2801