2777
2789
عنوان

تحریفات عاشورا!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 11575 بازدید | 223 پست
ماجرای زعفر جنی و عروسی حضرت قاسم اولین بار در کتاب روضه الشهدا نوشته ملاحسین کاشفی آورده شد و هیچ س ...

عزیزم یکی مثل آیت‌الله بهجت ماجرای زعفر جنی رو تایید کردن،سند بالاتر ازین؟؟؟

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ضریح وحرم از نذورات مردم و  محل وقف هست  کسی  به زور از مردم مستمند و فقیر چیزی نگ ...

مطمئنن اگر نذورات باید خرج بارگاه میشدن...خوده ائمه این رو جز اعمالشون قرار میدادن...ولی در عوض در بیت المال بسیار حساس بودن...و نذورات رو هم خرجه زندگیه خودشون نمیکردن چه برسه برای ساخت بارگاه...میدادن برای ایتام و فقرا...زندانی و اسرا...و خرج امت اسلامی...

با مجموع عیان و نهانی که میگین نباید این حجم فقر تو کشور باشه...چه ایران و چه کشورهای اسلامی و نیمه اسلامی دیگه...که سالانه فقط برای استانه ما چند میلیارد تومان برای عتبات جمع میشه...ولی هنوز بچه های یتیم و محسنین توی کمیته امداد...بدون سرپرست مالی هستن...بدون اینده...یه بچه شیعه...بدون زندگی عادی...مردم مجبور نیستن...ولی هیچ کدوم نفهمیدن...واقعا امامان ما عمرشون رو...هر کدوم صرفه چی کردن...به چی نهی کردن و به چی امر کردن..ما گمراه شدیم...که هنوزم یک کارگر از کار بیکار میشه ولی طلای ضریح امام از حرف و حجت و امر امام...مهمتره...کار برای خانواده مساوی با جهاد در راهه خداست...ولی ساخت ضریح و بارگاه رو مساوی با چیزی نزاشتن...مطمئنن اگر با میلیاردها بشه کارخونه زد...امام خوشحال تره...میگین کارخونه هست...کمک هست....ولی متوجه میشین که لابد کافی نبوده که بازم فقیر هست...لابد باید مثله عمله امام علی از انگشتر دست از نان شب گذشت تا فقیر و گرسنه ایی رو نجات داد...ادعایی ندارم...ولی کتمان نمیکنم که گمراهی همینه...که اثری از اصله شیعه تو زندگی ما نیست...چراغی که باید خانه فقیر رو روشن کنه...تا امام خوشحال و راضی بشه...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
یکبار دیگه به جمله اول خودتون دقت کنید.......فرمودید چند سال اخیر اعلام شد که زعفر جنی مرده و عزا بگ ...

عزیزم میشه در مورد خاک کربلا که روز کربلا خونی میشه 

یه توضیحی بدین

ایا درسته یا شبهه هست

2803
رفتم نت رو زیر رو کردم  فقط تو فرهنگ عامیانه هست  تیچ منبع شیعی با سند معتبر نقل نکرد ...

موضوع اینه ک سند معتبر از کجا میاد؟؟؟

مگه نه اینکه از اولیا و مومنین نقل و مکتوب شده؟؟؟

خب خود آیت الله بهجت از اولیا بودن و حرف ایشون سند هس عزیزم...

کلا برای من حرف آیت الله بهجت،آیت الله ناصری دولت آبادی ،رهبر عزیزمون،آیت الله مصباح یزدی و اولیای الهی امثال ایشون سند هست.

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

کجا تایید کردند؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
2804
قضیه اینکه جنیان میان خدمت امام حسین تو کتاب علامه مجلسی هم هست 

حتما میدونید که تمام روایات بجارالانوار معتبر نیست و سندیت نداره.

علامه مجلسی صرفا روایات رو جمع آوری کردند

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

زمانی حرف آقای بهجت حجته که شخصا این صوت رو گوش بدم.نه کپی از کانال

در حال حاضر مقتل معتبری از قبل از قرن نهم که وجود شخص زعفر جنی صحبت کرده باشه وجود نداره.

کجا تایید کردند؟

فیلمشون هست،ببینید...

حتی  از لفظ رضوان الله علیه برای زعفر جنی استفاده کردند

زمانی حرف آقای بهجت حجته که شخصا این صوت رو گوش بدم.نه کپی از کانال در حال حاضر مقتل معتبری از قبل ...

از صوت بالاتر،فیلمشون هست عزیزم...

انگار اصرار دارید ک نظرتون صد درصد درسته؟!!!!

فقط خواستم حق الناسی گردنتون نمونه عزیزم...

التماس دعا 🙏✋

2805
از صوت بالاتر،فیلمشون هست عزیزم... انگار اصرار دارید ک نظرتون صد درصد درسته؟!!!! فقط خواستم حق الن ...

خداوند برای وجود خودش هم گفته اگر کسی با تحقیق یقین به عدم وجود خدا کنه، اهل عذاب نیست..چه برسه به این مباحث که شما اشاره میکنید به حق الناس یا دوست دیگری میفرمایند مدیون میشم.به نظر من ادله افرادی مثل آقای ری شهری و شهید مطهری قوی تره.

فیلمی هم که فرمودید مشاهده کردم و آقای بهجت نقل قول کردند.

بهتره این بحث همینجا تمام بشه که تا منجر به تعطیلی تاپیک نشده.

در پناه حق باشید.

خداوند برای وجود خودش هم گفته اگر کسی با تحقیق یقین به عدم وجود خدا کنه، اهل عذاب نیست..چه برسه به ا ...

نقل قول ایشون از ۲نفر و اینکه زعفر جنی رو رضوان الله علیه خطاب میکنند ب منزله تایید ایشونه بانوجان...کلا آیت الله بهجت هرررگز با شک و گمان حرفی نفرمودن...یقین دارم ک موضوع صحت داره ...

حالا که شما مطمئنی حق الناسی براتون نداره باشه عزیزم ادامه نمیدم.

اما از دوستان تقاضا دارم فیلم آیت الله بهجت راجع به زعفر جنی رو حتمااا ببینند تا شبهه برطرف شه ان شاءالله 🙏

مطمئنن اگر نذورات باید خرج بارگاه میشدن...خوده ائمه این رو جز اعمالشون قرار میدادن...ولی در عوض در ب ...

هر چیزی سرجای خودش خوبه نه اینکه کآری فدای کار دیگه بشه.چطور وقتی پای حفظ شعائر الهی و حرم اهل بیت هست صدای کمک به فقرا بلنده ....؟؟؟!!!!!!!

2801