2777
2789
عنوان

زندگی من

352 بازدید | 35 پست

شوهرم مرد آرومی کمک میکنه بهم کلا اهل اذیت کردن نیست هشت سال از ازدواجم میگذره و دو تا دختر دارم

از نظر درآمد معمولی اما رو به پیشرفت

اصلا اهل سورپرایز و رمانتیک بودن و حرف زدن و اینا نبود و نیست با وجود اینکه باهاش حرف زدم در مورد اینا

حالا ازش خسته شدم

تبدیل شدم به زنی غرغرو

دیشب بهش گفتم دیگه دوستت ندارم

امروز بهم گفت من یک ماه خیلی تلاش می‌کنم و دارم روی خودم کار میکنم گفت من دوستت دارم و از این حرفا

اما نمیدونم چرا کینه ای شدم و نمیتونم دوستش داشته باشم

چکار کنم😪

خب این چه حرفیه به بیچاره زدی؟

آخه خسته شدم

خیلی شبا بود که من ناراحت بودم و اون اهمیت نمی‌داد بعد میگفت نمیدونم چکار کنم

آرایشگاه میرفتم و اصلا هیچی نمیگفت

الان دیگه انگار ازش بدم میاد😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه که کامل نیستن ایراد شوهرت هم چیز وحشتناکی نیست اون رمانتیک نیست شما باش کینه نداره که

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
2803

ببخشید رک میپرسم. با مردهای دیگه مقایسه اش میکنی؟ 

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...

میفهممت

چطور باهاش حرف زدی؟

شوهر منم‌اینطور بود. 

۵_۶ ماه پیش بچه رو گذاشتم‌پیش مادرش و رفتیم بیرون. یه جای خلوت نشستم هرچی تو دلم بود گفتم. ازون موقع ماشالله خیلی تغییر کرده.

همیشه بهش می گفتم ها ولی انگار این‌بار که محکم و کامل همه چیو گفتم تاثیر گذاشت

خوبی هاش رو یادت بیار و مرتبا تو روش بیار

اگر اخلاق مردی طوریه که اهل سورپرایز و...نیست دلیل بر ایت نیست که دوستت نداره بلکه ۹۹ درصد مردای ایرانی بلد نیستنش الکی به فیلم ها و رمان ها نگاه نکن اگر خیلی دوست داری یادش بده خودت 

به این فکر کن که چقدر برای زندگیت و دخترت زحمت میکشه اونم تو این زمونه

با این حرفا دلسردش نکن بدتر

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
میفهممت چطور باهاش حرف زدی؟ شوهر منم‌اینطور بود.  ۵_۶ ماه پیش بچه رو گذاشتم‌پیش مادرش و رفتی ...

میشه برام توضیح بدی و اینکه چیا گفتی و چطور تغییر کرد و تو فهمیدی تغیرات؟ 

2804
آخه خسته شدم خیلی شبا بود که من ناراحت بودم و اون اهمیت نمی‌داد بعد میگفت نمیدونم چکار کنم آرایشگا ...

یعنی بخاطر اینا ازش بدت میاد؟؟؟؟؟

باشه برو ی مردی بگیر که از صبح تا شب برات زبون بریزه ولی عرضه کار و پول درآوردن و تامین خانواده نداشته باشع

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
میشه برام توضیح بدی و اینکه چیا گفتی و چطور تغییر کرد و تو فهمیدی تغیرات؟ 

بهش گفتم‌من همیشه تو حسرت شنیدن حرف های عاشقانه از طرف تو ام. گفتم خیلی قربون صدقه من میرن، خانوادم، دخترم ، دوستام ولی هیچکدوم برام تو نیستی.

گفتم من زنم و نیاز دارم از طرف یه مرد حرف های قشنگ بشنوم. میتونم خیلی به خودم برسم و بیام بیرون و از طرف خیلی از آقایون تحسین بشم ولی من همه چیو گذاشتم برای تو. گفتم نیاز طبیعی منه که دوس دارم ازم تعریف کنند همینطور که تو دوس داری زیبایی ببینی. این تفاوت زن و مرده. تو فک کنم این همه زن و دختر خوشگل که تو خیابون و مغازت میان و نگاه نکنی، هنش سرتو بنداری پایین و بعد شب که میای خونه منم نامرتب بیام جلوت؛ چه حسی پیدا می کنی؟؟؟ منم همه زیباییمو گذاشتم‌برای تو و بعد هیچ بازخوردی از طرف تو نمیگیرم

2805
من همه چیو گفتم حتی از شب هایی که دوس داشتم بغلم کنه و اون خوابیده. از همه حسرت هام بعد ۹ سال زندگی ...

منم زندگیم دوست دارم

اما نمیدونم چرا یه چیزی تو ذهنم میگه دیگه فایده نداره

مرتب حسرت هام میاد جلو چشمم 

دیگه دوست ندارم بهش فرصت بدم😭

منم زندگیم دوست دارم اما نمیدونم چرا یه چیزی تو ذهنم میگه دیگه فایده نداره مرتب حسرت هام میاد جلو ...

من‌یه روزهایی بود که از صبح که بیدار میشدم تا شب همش طلاق میومد تو ذهنم ولی گذشت

شما هم‌ میگذره

غصه نخور

تلاش کن‌بازم

2801