2777
2789
عنوان

کیا دارن طلاق میگیرن وچرا

| مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 76 پست
چرا میخوای جداشی چیشده میشع بگی؟؟

رفیق بازه.دست بزن داره.افکارش قدیمیه.میگه زن نباید بره تو جامعه تو مردم.باورت میشه یکی دوماهی یبار میبره منو بیرون.اینم در حد یه دور.بیرونم نمیریم از ماشین.یا یجایی که هیچکس نباشه میبرتم.میگم برم دانشگاه برم سرکار اصن پیشش زشته.فقط ۲۵ سالشه افکارش اینجوریه.منم فقط ۱۹ سال سن دارم.تازه هنوز عقدم اینجوریه.فردا که عروسی کردیم چی.میگه زن وظیفشه تو خونه باشه و کار خونه کنه.خودش که همش پیش دوستاشه و دنبال عشق و حالش.یا سر کاره یا پیش دوستش.خیلیم عصبیه.حرفی بر خلاف میلش بزنی کلی داد و بیداد راه میندازه.دروغم زیاد میگه.مچشم گرفتم یکی دوبار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
میشه بگین چرا میخواین جدا بشین میخوام دلیل جدایی بدونم

بددهنی کتک کاری خیانت میگه نمیخوامت گمشو بشین زندگی کن رو حرفم حرف نزن زن دیگه ام بیارم حق نداری حرف بزنی از اول ک عقد شدیم همین بود دیونه بودم جیزی نمیگفتم

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
2804
بچه داری چرا طلاق میگیری؟

ن بچه ندارم ولی عروسی کردم میگم ک معتاده ب شیشه الان ک دیگه دیوونه شده واقعا شکاکه سوزن میزنه 

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊
از بهمن ک گذاشتم اجرا مهرمو ی جلسه فقط برگذارشده برا مهریه هنو رای صادر نشده چقد بهم میرسه

مگه عمر ادم چقدره که چن سالشم تو دادگاه واسه پروسه طلاق به باد بره.خاک تو سرشون واقعا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ. ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
2805
ن بچه ندارم ولی عروسی کردم میگم ک معتاده ب شیشه الان ک دیگه دیوونه شده واقعا شکاکه سوزن میزنه 

وای خدارو شکر بچه نداری الان تو خونه اونی کجایی؟

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
2801