2733
2734
مری جون من همیشه تو تستر درست میکنم و خوب میشه .

من مایه ماکارونی را درست میکنم ( گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه و ... ) و طبقه طبقه لای لازانیا ها میریزم . لازانیا ها را هم مثل ماکارونی تو آبجوش بریز با یه کم روغن و زردچوبه و نمک . بعد آبکش کن .

بین طبقه ها پنیر پیتزا و یا پنیر تست ورقه ای بریز . خوب میشه .

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
عزیزم منم مثل مامان پارمیس درست میکنم با این تفاوت که حتم سس سفید(شیر .ارد. کره.نمک.فلفل سیاه) رو هم حتما به مقدار زیاد درست میکنم ودر لایه اخر وقبل از ریختن پنیر پیتزا روش میریزم وبعد هم پنیر پیتزا .توی اون هم میشه درست کرد اگر فویل هم نذاری خوب میشه روش هم حسابی طلایی وبرشته میشه .
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
راستی من تازهگی ها دیگه لازانیا رو اب کش نمیکنم وهمون طوری خشک میگذارم ومواد رو لایه لایه روش میریزم ونصف استکان هم اب جوش از کنار ظرف میریزم وبعد فویل میکشم عااااااااااااااااااااااااااااااااالی میشه
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
2740
عزیزم منم مثه بقیه دوستان درست میکنم با این تفاوت که من تو قابلمه و رو گاز مثه برنج دم کن میذارم روش
آخه تو فر خشک میشه من دوس ندارم و اینکه اول از همه سیب زمینی ته قابلمه میذارم و در آآخر کار اونو تویه سینی برمیگردونم خوشگل و گرد میذارم سر سفره
از دلم تا لب ایوان شما راهی نیست نیمه جانیست، در این فاصله قربان شما...
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز