موضوع بحث

طرز تهیه کاستر. خانمهای کدبانو کمک

22502 بازدید | 21 پست
سلام. کسی می دونه کاستر رو چه حوری باید درس کنم!!!!! رو خودش نوشته 2قاشق غذا خوری پودر کاستر به همراه 2قاشق غذا خوری شیر را به صورت سرد با هم حل می کنیم. شکر و باقی شیر را می جوشانیم و کاستر حل شده در شیر سرد را وقتی که شیر و شکر جوشید به آن اضافه می کنیم!!! ولسی جا های دیگه یه جور دیگه نوشته...
*****فرشته های زیبای من 91/07/26 خونه ی ما رو روشن کردن*****
1390/08/08
|
23:05
من اینجوری درست میکنم :

پودر کاسترد رو کمی در شیر سرد حل میکنم اون رو به شیروشکر اضاف میکنم مرتب به هم میزنم تا بجوشه وکمی غلیظ بشه
خاموش که کردم کمی گلاب وزعفرون اضافه میکنم ...همین
این نیز بگذرد ...
بله عزیزم اول بزار شیر کمی بجوشه بعد کاسترد حل شده رو اضاف کن ...مرتب هم بزن

پودر کاسترد 2 ق غ
شیر 2 لیوان
شکر یه فنجان

بچه ها وقتی تو ظرف گذاشتین وخنک شد با موز تزیین کنید خیلی خوشمزه میشه

این نیز بگذرد ...
روشان جون 2قاشق غذا خوری کاستر رو با چقد شیر حل کنم با 2قاشق شیر کافیه!!! ببخشید که من اینقد خنگ بازی در می ارم آخه تا به حال درس نکردم نمی خوام خراب کنم.....
*****فرشته های زیبای من 91/07/26 خونه ی ما رو روشن کردن*****
سلام کوچولو جون
تمام مواد رو با هم مخلوط کن قبل از اینکه رو اجاق بزاری چون بعد از گرم شدن شیر پودر کستر رو اضافه کنی گوله گوله میشه
نیم الی 20دقیقه پخت بده و مرتب هم بزن
نباید زیاد غلیظ بشه
بعد از پخت میتونی تو میکسر بریزی و خامه و پتی بور اضافه کنی ومیکس کنی
بعد تو ظرف مورد نظر بریزی
میتونی پودر کاکائو یا نسکافه هم اضافه کنی
منم از همون اول همه چیو با هم قاطی میکنم میذارم بجوشه البته مرتب هم بزن...میتونی عین فرنی درستش کنی..فقط بجای ارد برنج پودر کاسترد اضافه کن


من برای هر لیوان شیر یه قاشق پودر کاسترد میریزم...در اخر هم گلاب اضافه میکنم


منم موافقم...با موز هم تزیین کنی خوشمزه میشه
ساکنان دریا پس از مدتی صدای موج را نمیشنوند... چه تلخ است قصه عادت!!!
خانمای گل و کدبانو خیلی ممنون.درس کردو. فوق العاده شد.به روش یکتا جون درس کردم، قبل از سرو موز رو بذارم روش و بدم آقای همسر نوش جان کنن.
*****فرشته های زیبای من 91/07/26 خونه ی ما رو روشن کردن*****
کوچولو اگه بخوای پودر ژلاتین استفاده کنی اول

یه قاشق از پودر ژلاتین رو در در قاشق آب سرد حل کن بزار رو کتری درحال جوش تا ذوب بشه ( بن ماری )

وقتی که کاسترد کمی خنک شد ژلاتین رو اضاف کن بهم بزن
این نیز بگذرد ...
ارسال نظر شما