2777
2789
عنوان

پسرم:💕

182 بازدید | 5 پست

عمر من،قلب من،من به فدای نگاه معصومانه ات گردم، پسر کوچک من گاهی دلم میگیرد،غصه میخورم،خسته میشوم و غر میزنم،از اینکه هنوز نمیدانم چگونه از  تو مراقبت کنم،گریه میکنم که ناخواسته باعث گریه ات میشوم،گاهی خسته میشوم به کارهایم نمی رسم گله میکنم که چایی ام سرد میشود یا برنجم شفته میشود یا نصفه و نیمه خانه را جارو کرده گذاشته ام و فقط باید تو را در آغوش بگیرم...اما به این فکر میکنم از اینکه بزرگ شدی دیگر در آغوش من جا نشوی مگر چند سال کوچک و نقلی هستی که تو را بغل نکنم؟مگر چند سال با دیدن خنده نازت در بغلم سر خوشم که تو را بغل نکنم؟❤مامان کوچولوی من ،یکی یک دانه ام،قلب من برای تو و پدرت میتپد به عشق شما...دادن آزادی و خریدن یک عمر نگرانی مادرانه و خستگی همسرانه،بزرگ ترین ایثار یک دختر است❤

🎀تیکر تولد قلب من،پسر گلم بردیا🎀                                   خدایا خونواده کوچیکمون رو در پناه خودت حفظ کن❤🌷 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803