2777
2789
عنوان

کیا نوزاد چهارماهه دارن؟

78 بازدید | 6 پست

میشه بگید الان چی کارا میکنه؟

🎀تیکر تولد قلب من،پسر گلم بردیا🎀                                   خدایا خونواده کوچیکمون رو در پناه خودت حفظ کن❤🌷 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷
مقایسه نکن

میخواستم بدونم خنده های بچه ها از چه زمانی با صدا میشه

🎀تیکر تولد قلب من،پسر گلم بردیا🎀                                   خدایا خونواده کوچیکمون رو در پناه خودت حفظ کن❤🌷 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

همه ی بچه ها مثل هم نیستن نمیشه مقایسه کرد من پسرم از سه ماه ونیم غلط میزنه سه ماهگیم با صدای بلند یکی دوبار خندیدالان   بیشتر میخنده دالی بازی رویاد گرفته هنوز گردن نگرفته یکم نگرانم فضولیم میکنه حرف میرنیم سریع واکنش نشون میده تلویزیون نگاه میکنه زیاد باهاش حرف بزن بچه ها میفهمن یه طوری که داری با یه ادم بزرگ حرف میزنی من مثلا میگم خوابت میاد برم بیرون شیر میخوری لباستو عوض کنم پوشکتو عوض کنم پسرفامیل داریم نه ماهشه هنوز نمی شینه پسرم به زور خودشو میاره بالا که بشینه خلاصه همه ی بچه ها مثل هم نیستن جای نگرانی نداره