ساره جون سلام
من همیشه پیتزاهام رو توی ماهیتابه درست میکنم و بیشتر دوست میدارم .....
ماهیتابه تفلون رو کمی روغن تهش میریزم و کف ماهیتابه رو چرب میکنم و نون پیتزارو میزارم توش و مواد پیتزا بستگی به سلیقه و مزاجتون داره که من گوشت چرخ کرده ،سوسیس،کالباس و فلفل دلمه ای استفاده میکنم که موادم رو سرخ میکنم و رب میزنم و کمی آبدار برش میدارم بعد از اینکه نون رو گذاشتم سس کچاب یه لایه پنیر پیتزا مواد آماده شده و باز پنیر پیتزا و آویشن هم میریزم روش آخر سر یه مقدار کم آب با آبپاش میریزم روی لایه آخر و در ماهیتابه رو میزارم و زیرش رو کم میکنم که حرارت میکنه و کاملا پنیر پیتزا آب میشه و زیرش هم برشته میشه و بعد نوش جان میکنیم .......خیلی باحاله کلی هم پنیرش کش میاد
امیدوارم که درست کنی و بپسندی.........