2726
من سینه مرغ رو میریزیم تو چرخ گوشت، پیاز رو با رنده ریز رنده کن، با مرغت قاطی کن، ادویه رو زعفرون بزن، فلفل دلمه نگینی و قارچ هرد شده رو اضافه کن و مثل کتلت یا کباب ماهیتابه ای سرخش کن
خدایا به خاطر خوشبختی بینظیری که بهم دادی خیییییلی ازت ممنونم...
CafeMom Tickers
عزیزم مرغات رو خلالی خورد کن -خیلی نازک نشه

بعد یه پیاز درشت رو رند ه ریز کن

2 تا تخم مرغ رو به پیاز اضافه کن و خوب هم بزن

بعد زعفرون دم کرده و کمی نمک وو فلفل

بعد هم مرغات رو بذار توش و 1 ساعت بذار توی یخچال

بعد از یک ساعت بزن توی پودر سوخاری و سرخشون کن

عالی میشه

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

من با فیله مرغ فوتو چینی ، جوجه چینی ، چیکن استراگانوف درست میکنم همشونم طعماشون عالی و فوق العادست . اگه دستوراتش رو بلد نبودین بگو تا برات بزارم عزیزم
انجمن حمایت از بیماران ام اس شماره کارت: 6037991199513262
2728
نینا جان
برای پخت فوتو چینی اول باید ماکارونی فوتوچینی داشته باشی فروشگاه های رفاه دارند این ماکارونی رو
فیله مرغ رو به تکه های ریز ریز اندازه بند انگشت خورد میکنی و با پیاز نگینی میذاری حرارت ببینه روش یه مقدار نمک وزرد چوبه و فلفل سیاهم بریز . حواست باشه که روغنت و خیلی کم بریزی چون این غذا کلا چرب هستش
چند تا دونه هویج و نگینی خورد و اب پز کن .بعد هویج و قارچ خورد شده با فلفل دلمه ای نگینی شده رو بریز روی مرغت و زیر ش رو کم کن تا همه مواد خوب پخته بشه
بعدش نصف لیوان خامه رو با دو تا قاشق پر پنیر خامه ای رو با هم حسابی میزنی و میریزی روی موادی که تهیه کردی و حسابی همشون میزنی
در همین حین باید ماکارونیت هم آبکش کرده باشی و داغ باشه و کلیه موادی که گفتم رو داغ داغ میریزی روی ماکارونیت و چون این غذا خامه داره پس نباید بذاری سرد بشه و زود بیارش سر سفره و نوش جان کنی
طعمش واقعا عالی و بی نظیره و در عین حال پر کالری
انجمن حمایت از بیماران ام اس شماره کارت: 6037991199513262
ارسال نظر شما
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز