موضوع بحث

با فیله مرغ چه غذاهایی میپزید؟

| 1392/06/06 | 08:43 24 بازدید
موضوع بحث: با فیله مرغ چه غذاهایی میپزید؟
سلام دوستان کدبانو ......ایده می خوام با فیله مرغ؟
1392/06/03
|
20:45
طراحی و دکوراسیون داخلی

http://decoram.ir/
من فیله مرغ را به تیکه های کوچیکتر تقسیم می کنم بعد با پیاز تفت می دم و بعدش فلفل دلمه ای اضافه می کنم و نمک و فلفل و زردچوبه
می تونی گوچه فرنگی را هم از وسط نصف کنی و کنارش بذاری یک کم تفت بخوره
خیلی زود اماده می شه و با نون نوش جان کن


اگر خیلی حوصله داشتی می تونی سیب زمینی سرخ شده را بهش اضافه کنی
1392/06/03
|
20:49
منکه همه چی درست می کنم از خورشت قیمه بگیر تا لوبیا پلو و سرخ کرده با زعفرون و خلاصه همه چی
1392/06/03
|
20:52
قطعه قطعه ش میکنم.آبپزش میکنم.آرد سوخاری بهش میزنم.توی سرخ کن سرخش میکنم.به صورت ساندویچی میخوریم با سیب زمینی سرخ کرده.
1392/06/03
|
20:52
دخترم،تارای من تمام زیبایی های دنیا رو تو چشمای تو دیدم.
مرسی دیگه چی؟
1392/06/03
|
20:53
طراحی و دکوراسیون داخلی

http://decoram.ir/
من بافیله مرغ
اندازه گردو میکنم بعد با پیاز سرخش میکن نمک فلفل رو زردچونه اضافه میکنم تفت میدم میزارم کنار
3 قاشق رب گوچه
2 قاشق ادویه کاری
200گرم خامه
5 قاشق شیر
نمک رو بصورت سس درست میکنم
مرغ رو داخل پیرکس میریزم
بعد 2عدد موز رو حلقه حلقه میکنم به مرغ اضافه میکنم

سس رو به همه مواد اضافه میکنم
روش پنیر گودا رنده شده میریزم
روی ظرف رو کاغذ الومینوم میکشم بعد داخل فر با حرارت 160 درجه قرار میدم
بمدت 30 دقیقه وقتی سس جوش امد 5 دقیقه بعدش فر رو خاموش میکنم فویل رو برمیدارم
کمی میزارم از بالا حرارت بخوره که پنیرش قرمز بشه

با برنج خیلی خوشمزه هستش
1392/06/03
|
20:55
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
به صورت نازک برش بزن بکوب با گوش کوب. توی تخم مرغ بزن بعد توی آرد سوخاری بزن توی روغن داغ سرخش کن. شنیتسل
1392/06/03
|
20:56
1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

خلالی ببر تف بده با ادویه. قارچ فلفل دلمه و گوجه هم تف بده بخور. با برنج هم می شه خورد.
1392/06/03
|
20:57
1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

مرسی برم برسم به خونه یکیشو انتخاب می کنم می زارم مرسی دوستای گلم ..بوسسسسس
1392/06/03
|
20:58
طراحی و دکوراسیون داخلی

http://decoram.ir/
تیکه های کوچیک ببر تف بده با ادویه. سس سفید ( با شیر) درس کن بهش اضافه کن با فارچ تف داده. می شه سس ماکارونی. توش پنیر گودا هم بزنی خ شمزه می شه با ماکارونی بخور
1392/06/03
|
20:58
1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

ناگت مرغ:

سینه مرغ ۱عدد

جعفری ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری

آرد سوخاری نصف پیمانه

پودر سیر یک قاشق چای خوری

پنیر پیتزا رنده شده ۴ قاشق غذا خوری

بیسکوییت ترد نصف بسته

نمک وفلفل به مقدار لازم

پیاز (رنده شده) ۱ عدد



روش پخت:

ابتدا سینه مرغ را چرخ می کنیم و بیسکوییت ترد را هم پس از آن چرخ کرده و به سینه مرغ اضافه

میکنیم. پنیر پیتزا- جعفری-پیاز رنده شده - پودر سیر- نمک وفلفل راهم به مواد بالا افزوده و خوب ورز میدهیم. از

مواد فوق به اندازه یک گردو (کمی بزرگتر) جدا می کنیم و آن را در کف دست پهن کرده (مثل درست کردن

کتلت). بعد در آرد سوخاری می غلطانیم.

روغن را در ماهیتابه داغ کرده و هریک از اینها را در روغن تفت می دهیم. نباید ناگت ما زیاد تفت بخورد

چون سفت میشود. پس از تفت دادن هردو طرف آنها را در ظرف چیده و نوش جان می کنید.
1392/06/03
|
21:01
فیله مرغ رو میتونی از وسط ببریش.بازش کنی و وسطشو پر کنی.من یه بار داخلشو با گردو و رب انار و یه سری سبزیجات پر کردم.یه بار دیگه هم گوشت چرخ کرده...پیاز با فلفل فراوان و رب داخلشو پر کردم.خیلی خوب شد هر دو بارش.
1392/06/03
|
21:05
سینه مرغو چرخ کن بهش ادویه جات بزن. بعد بینش کالباس بذار و لولش کن و سرخ کن خیلی حال میده

پنیر پیتزا هم میتونی اضاف کنی بهش
1392/06/03
|
21:08
سینه مرغ رو ابپز و ریش ریش کن
روی پیاز و قارچ تفت بده ادویه هایی که دوس داری هم بهش بزن دراخر پنیر پیتزا بریز روش و نوووووش جااان کن
خیییییییلی خوشمزس
1392/06/03
|
21:25
دنیـــــــــــــــــای من " پسرم "
1392/06/03
|
22:15
خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم
من سینه مرغ رو میریزیم تو چرخ گوشت، پیاز رو با رنده ریز رنده کن، با مرغت قاطی کن، ادویه رو زعفرون بزن، فلفل دلمه نگینی و قارچ هرد شده رو اضافه کن و مثل کتلت یا کباب ماهیتابه ای سرخش کن
1392/06/04
|
00:35
خدایا به خاطر خوشبختی بینظیری که بهم دادی خیییییلی ازت ممنونم...
CafeMom Tickers
عزیزم مرغات رو خلالی خورد کن -خیلی نازک نشه

بعد یه پیاز درشت رو رند ه ریز کن

2 تا تخم مرغ رو به پیاز اضافه کن و خوب هم بزن

بعد زعفرون دم کرده و کمی نمک وو فلفل

بعد هم مرغات رو بذار توش و 1 ساعت بذار توی یخچال

بعد از یک ساعت بزن توی پودر سوخاری و سرخشون کن

عالی میشه

1392/06/04
|
12:28
من با فیله مرغ فوتو چینی ، جوجه چینی ، چیکن استراگانوف درست میکنم همشونم طعماشون عالی و فوق العادست . اگه دستوراتش رو بلد نبودین بگو تا برات بزارم عزیزم
1392/06/05
|
10:01
انجمن حمایت از بیماران ام اس شماره کارت: 6037991199513262
آنیل جون باید چیزی که گفتین خیلی خوشمزه باشه اسم غذاش چیه گلم؟
1392/06/05
|
10:02
انجمن حمایت از بیماران ام اس شماره کارت: 6037991199513262
من با فیله مرغ اینها رو میدرستم و خیلی هم دوستشون دارم

مرغ پفکی،،،، جوجه چینی،،،،

چیکن استروگانف،،

اما از همه بهتره چیکن اسپایسیه با کرون فلکس،،،

1392/06/05
|
10:17
بیا ره توشه برداریم....
ارسال پاسخ و نظر شما