موضوع بحث

میشه طرز تهیه چلو گوشت رو به من بگید ؟

1395/11/08 12:44 29
موضوع بحث: میشه طرز تهیه چلو گوشت رو به من بگید ؟
مهمون دارم و میخوام برای اولین بار چلو گوشت درست کنم . میشه راهنمایی کنید ؟
سلام عزیزم
شما اول گوشتو با یه پیاز خام که تهشو نگرفتی واسه اینکه بعد پخت پیاز وا نرو و بتونی راحت درش بیاری با 1 یا 2حبه سیر درسته که بازم آخرش درش بیاری و فقط طعمش مهمه میزاری بپزه بعدش که یکمی پخت فلفلو نمک و زردچوبه آخرای پخت هم پیازو سیرو در میاری بهش کلی پیاز داغ خوشمزش میکنه میزنی یه رمز گوشتم بگم اندازه نوک قاشق اواخر پخت حدود یه ربع مونده تموم شه دارچین بزن عالییییییییه زعفرونم میزاری دم بکشه آخرش که میخوایی خاموش کنی میریزی توش
روی برنجتم زعفرونو زرشکو خلال پسته بده خوشمزه میشه با گوشت
و به به نوش جووووون
بارسلآپلود فایل و عکس
برای درست کردن چلوگوشت ابتدا گوشت رادر قابلمه می گذاریم و در آنرامی گذاریم و شعله راکم می کنیم و کمی آب که انداخت و آب سیاه است آن راخالی می کنیم تا رنگ غذا بهتر شود و بعد ازآن پیازرا رنده و در ظرف دیگری کمی با روغن تف می دهیم درحدی که نرم شود وسپس گوشت رابه آن اضافه می کنیم و سرخ می کنیم و زرچوبه به آن اضافه و سپس رب اضافه می کنیم و مقدار کمی هم دارچین و می گذاریم سرخ شود وکاملا که سرخ شد مقداری کم آب اضافه می کنیم و با شعله کم می گذاریم بپزد و قتی پخته شد نمک اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه مانده برداریم زعفران و یک عدد گالیلا بلانکا اضافه می کنیم
CafeMom Tickers
مواد مورد نیاز :
گردن گوسفند ۱ عدد
پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ادویه ( دارچین و نمک و زعفران ) مقداری
– روغن برای سرخ کردن

گردن گوسفند ۱ عدد

پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

ادویه ( دارچین و نمک و زعفران ) مقداری

– روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم . گردن گوسفند را داخل پیاز سرخ می کنیم بعد از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و سرخ می کنیم . زعفران آب شده و نمک را به مواد اضافه می کنیم. آب داخل مواد می ریزیم بعد از پخت گوشت مقداری دارچین به مواد اضافه می کنیم به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم با دارچین بپزد . این غذا با برنج سرو می شود .
CafeMom Tickers
نگین با کالیلابلانگا موافق نیستم بابا خودش این همه گوشت آخه چرا غا رو مضر میکنی بزار طبیعی باشه مزه ها و انقدر این سرطان زاهارو نخورین
بارسلآپلود فایل و عکس
نه عزیزم ماهیچه گوسفندی از نوع مرغوب چرخکرده هم میشه ولی واسه مهمون اینجوری بهتره
بارسلآپلود فایل و عکس
پرنیا جون چلوگوشت با گوشت تیکه ای هستش
CafeMom Tickers
بارسل من توی اکثر غذاهام میریزم آخه هم غلظت میده هم طعمش خوبه
دوست دارم چیکار کنم :-((((((((((00
CafeMom Tickers
عزیزم میشه من چند تا سیر رو آماده کنم یعنی پوست بکن بذارم تو فریزر بعد هر وقت خواست بردارم استفاده کنم چون همیشه دسترسی ندارم اینجوری طعم و بوش از بین نمیره؟
مرمر جونم من چلو گوشت رو اینطوری درست میکنم :
یه پیاز رو سرخ میکنم .زرد چوبه و دارچین . ادویه با رب حسابی تفت میدم .....بعدهم گوشت رو داخلش تفت میدم ..... آب جوشیده داغ هم بهش اضافه میکنم ... اصولا زیاد آب سرد رو مستقیم از شیر نمیریزم رو غذا ....
بعدشم زعفرون دم کرده ...
در زود پز رو میبندم تا گوشتش پخته بشه ......
بعد که پخت در زود پز رو باز میکنم و میذارم خودش بچوشه تا اب اضافیش گرفته بشه و همزمان هویج و نخود فرنگی رو هم بهش اضافه میکنم تا بپزه
پلو هم بسته به سلیقه یا باقالی پلو یا ساده میدرستم و با سیب زمینی سرخ کرده نوش جان مینمایم .....هههههه
اینبار یه عصاره سیر و زیتون مگی رو هم بهش اضافه کردم .خوب شد



اپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویج
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
طعمش از بین نمیره گلم ولی خاصیتش میره یعنی انقد سخته سیر کندن؟ ولی اگه وقت نداری من این اجازرو بهت میدم ;) شوخی
بارسلآپلود فایل و عکس
اشکال نداره نگین جون دوس داری بخور ولی توصیه نکن :)
بارسلآپلود فایل و عکس
خواووش مرمر جون
بارسلآپلود فایل و عکس
سلام بارسل جونم ایجایی؟
عزیزم واسه این گفتم دارچینو آخرش بریزی چون دارچین زیاد که تو غذا میجوشه باعث تلخ شدنش میشه ولی آخرش هم مزش میمونه هم طعمش هم خاصیتش
من رو خاصیت غذا خیلی حساسم میگم باید ویتامینو خاصیت ادویه ها بمونه و از بین نره در عین اینکه خوشمزه هم بشه اخه خودم خیلی شکموووووووووووووام
بارسلآپلود فایل و عکس
تو تاپیک خودت دنبالت می گشتم
پرنیا جون همونجوری درسته خارج از کیسه مشمع بزاری تو یخچال تا 2 3 ماه میمونه
بارسلآپلود فایل و عکس
ارسال پاسخ و نظر شما