موضوع بحث

طرز تهیه غذاهای بدون گوشت

14111 بازدید | 48 پست
بیاید هر غذای بدون گوشت که بلدید رو به بقیه یاد بدید
1390/06/14
|
09:57
تخم مرغ نیمرو
اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ وَ یَجعَلُکُم خُلَفاءَ الاَرضِ ءَاِلهٌ مَّعَ اللهِ قَلیلاً مَا تَذَکَّرُونَ .خدایا همه مریضا رو شفا بده .امین
کوکو نوعی خاگینه یا املت است، با این تفاوت که در خاگینه تخم مرغ پوسته مواد تویی را تشکیل می دهد و در کوکو تخم مرغ ملاطی است که مواد کوکو را به هم می چسباند. در هر حال، کوکو یکی از فراورده های خاص آشپزی ایرانی است که تنوع آن می تواند بی پایان باشد.برای تهیه این کوکو ابتدا سیب زمینی ها را در ظرفی ریخته روی اجاق گاز گذاشته تا بپزد. سپس سیب زمینی ها را پوست کنده و با گوشتکوب بکوبید و یا رنده کنید. سپس در حالیکه هنوز گرم است نمک و فلفل و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود. سپس روغن را در ماهیتابه بریزید، داغ که شد کف دستتون را کمی خیس کنید و از مواد به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید، گلوله کنید و کف دست صاف کنید و به آرامی در ماهیتابه قراردهید.تمام کوکوها که کف ماهیتابه قرار گرفتند زیر حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید. یک طرف آن که سرخ شد کوکوها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. سپس در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.
نکته
این مقدار تخم مرغ برای 5 عدد سییب زمینی متوسط کافیست.
نکته
نکته مهم این است که اگر می خواهید کوکو به اصطلاح وا نرود، زمان اضافه کردن تخم مرغ، سیب زمینی ها داغ باشند. اگر سیب زمینی ها سرد بودند می توانید از ماکروویو استفاده کنید با قدرت 900 وات بسته به میزان سیب زمینی 60 تا 120 ثانیه زمان بدهید. تا سیب زمینی ها داغ شوند.
نکته
از زردچوبه در کوکو استفاده نکنید زیرا مزه کوکو را تلخ می کند.
نکته
اگر کوکو موقع سرخ شدن خرد شد، تخم مرغ به آن اضافه کنید. البته در اینصورت مزه تخم مرغ بر سیب زمینی قالب خواهد شد. اما باعث می شود که کوکو ها وا نروند
به خدا گفتم : اگر سرنوشت مرا نوشته ای چرا دعا کنم ؟
خدا گفت : شاید نوشته باشم هرچه دعا کند
کدو یا بادمجان + سیب زمینی + قارچ + گوجه + سیر + پیاز داغ و ادمیه


همه رو تکی سرخ کن کنار بشقاب قشنگ ار هر کدوم یه خورده بچین عالی می شه


کوکو سبزی


کو کو سیب زمینی

بورانی اسفناج

املت

انواع سوپ و آش

خوراک لوبیا چیتی با قارچ

عدسی

خاطره ها هیچوقت پاک نمی شوند شاید کم رنگ بشوند اما پاک نمیشوند گوشه ای گم میشوند گوشه ای از ذهنت را می گیرند و ناگهان یک روز یک جا وسط خنده های مستانه تو را به فکر فرو می برند آری خاطره ها هیچوقت پاک نمی شوند
سالاد ماکارانی

ماکارانی + روغن زیتون _ ذرت _ فلفل دلمه ای _ کالباس _ سس


اسپاگتی + سس

اسپاگتی رو آبکش کن

سس قرمز هم + گوجه رنده شده رو با مقداری سیر و جعفری تف بده تا غلیط بشه بعد ادویه و قارچ اضافه کن
خاطره ها هیچوقت پاک نمی شوند شاید کم رنگ بشوند اما پاک نمیشوند گوشه ای گم میشوند گوشه ای از ذهنت را می گیرند و ناگهان یک روز یک جا وسط خنده های مستانه تو را به فکر فرو می برند آری خاطره ها هیچوقت پاک نمی شوند
طرز تهیه اسپاگتی با سبزیجات
امروز میخوام یک غذای بسیار خوشمزه ایتالیایی رو در وبلاگ قرار بدم، که با سبزیجات فصل آماده میشه، و برای کسانی که رژیم گیاهخاری دارن یا دلشون میخواد غذای بدون گوشت و کم چرب نوش جان کنن، بسیار عالیه.در این اسپاگتی به جای گوشت از مخلوط باقالاسبز، نخودفرنگی و لوبیا سبز استفاده شده است
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

- پاستای رشته‌ای (اسپاگتی) 500 گرم
- باقالای ریز 160 گرم یا یک پیمانه سرپر (از پوست دوم جدا شود)
- کره 40 گرم
- کرفس یک ساقه (خرد شود)
- نخود فرنگی 160 گرم
- خامه یک و یک‌چهارم پیمانه
- پنیر پارمسان 50 گرم
- لوبیا سبز تازه 100 گرم (پاک کرده و خرد شود)
- نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

1 - قابلمه‌ای را تا نیمه آب کرده، پس از اضافه کردن مقداری نمک و روغن مایع، روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب آن به جوش آید. سپس پاستا را در آب در حال جوش بریزید و مدت یک ربع حرارت دهید و پس از گذشت این مدت، پاستا را در سبدی آبکشی کنید.
2- در این فاصله، قابلمه دیگری حاوی آب روی اجاق‌گاز قرار دهید و صبر کنید تا آب بجوشد، سپس لوبیا سبز را در آب بریزید و بگذارید بپزد. در مراحل پایانی پخت، باقالا را نیز اضافه کنید و مدت 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا باقالا نیز بپزد. در ظرف دیگری نخودفرنگی را نیز آب‌پز کنید.
3 - کره را داخل تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب شود، سپس کرفس خرد شده را در کره تفت دهید. پس از آن، نخود فرنگی را همراه با خامه اضافه کنید و 3 دقیقه حرارت دهید.
4 - حالا لوبیا سبز، باقالاسبز و پنیر را در مخلوط نخودفرنگی و کرفس بریزید و پس از اضافه کردن کمی نمک و فلفل، به مدت یک دقیقه حرارت دهید.
در پایان اسپاگتی یا همان پاستای رشته‌ای را در ظرف مورد نظر بریزید و سس سفید را همراه مخلوط سبزیجات روی آن بریزید و با قاشق کمی با هم مخلوط کنید.

به خدا گفتم : اگر سرنوشت مرا نوشته ای چرا دعا کنم ؟
خدا گفت : شاید نوشته باشم هرچه دعا کند

ساندویچ چوبی
مواد لازم

نان ساندویچی کوچک 1 عدد

پنیر گودا 150 گرم

گوشت سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد

گوجه فرنگی مینیاتوری 10 تا 15 عدد

برگ کوچک کاهو 10 تا 15 عدد

خیار شور متوسط 10 تا 15 عدد

زیتون سیاه بدون هسته 10 تا 15 عدد

طرز تهیه

نان ساندویچی ، پنیر گودا و گوشت سینه مرغ را به صورت مکعب های یک اندازه برش بزنید. مرغ ها را به همراه کمی روغن و پودر سیر و نمک در ماهیتابه ای کاملا بپزید.اثیر
خیارشورها را نیز به اندازه ی گوجه فرنگی و زیتون ها برش بزنید به شکلی که تمامی قطعات یک اندازه و متناسب باشند.
حالا از همه ی مواد به ترتیب به سیخ های (اثیر) چوبی بزنید. می توان برای زیباتر شدن ساندویچ ها کاهوها را دو لا یا چند لا کرده و بعد به سیخ بکشید
به خدا گفتم : اگر سرنوشت مرا نوشته ای چرا دعا کنم ؟
خدا گفت : شاید نوشته باشم هرچه دعا کند
ارسال نظر شما