2777
2789
دوستان عزیز..کاربران گل...یک خواهش خیلی مهم از شما دارم...خواهش میکنم وقتی یک کاربر یک تاپیک جدید ایجاد میکنه تند تند و بی ملاحظه سعی نکنید تاپیک خودتون را با گذاشتن پست بالا بیارید که اول باشه و تاپیک اون شخص از دید خارج بشه...اینقدر خودخواه نباشید...خواهش میکنم حد اقل 10 دقیقه صبر کنید که اون بنده خدا یک جوابی بگیره و بعد دوباره شروع کنید به پست گذاشتن و تاپیک اون را عقب برانید...شاید اون شخص مشکل پزشکی و مشکل حادی داشته باشه..متاسفانه یک عده نینی سایت را تبدیل به میدان مسابقه کرده اند..خیلی متاسفم...خواهش میکنم عزیزانم کمی رعایت کنید..متشکرم
البته با عرض شرمندگی

شما نباید این حق رو به خودت بدی که کسی خق نداره تایپیک جدید باز کنه
همونطور که شما سوال دارید ومنتظر پاسخ هستی ؛ دیگران هم مثل شما هستند

در ضمن به عنوان مثال
من وقتی تایپیکک هارو نگاه میکنم
به تایپیکی که اطلاع و اگاهی در مورد اون داشته باشمسر میزنم
و برام فرق نداره اول صفحه هستش یا اخر
ودر ضمن اگر توجه کنی کلمه مطالب دوروز گذشته رو میتونی پایین ببینی و به اونجا سر بزنی
پس مطمئن باش بقیه دوستان هم همین کارو میکنن
 هدایای خداوند به من.وهمسرم      لاحول ولا قوه الا بالله           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در حال حاضر من هم میخوام یک تایپیک ایجاد کنم و به پاسخ مورد نظر دیت پیدا کنم
اجازه دارم یا نه؟
یا باید بمونم تا همه عالم به تایپیک قبلی جواب بدن
ژاز شانس من میدونم با تایپیک قبلی کسی نمیاد جواب بده
ههههههههههههههههههههه
2803
2804
مرسی سیمین جون تو این اوضاع و احوال یکی پیدا شد که بالاخره یه ذره اخلاقی حرف زد و متاسفانه وضعیت اینجا مصداقی از وضعیت جامعمون هست به خصوص تو تهران , بعضی ها ( متاسفانه باید بگم اکثریت) تو تمام صحبتها و برخوردها هر چند با نیت خیر اونقدر میگردند تا مبادا یه جایی, تو یه زمانی, به یه نحوی به اندازه سر سوزنی از حقشون ضایع بشه , بازم مرسی که یادمون انداختی که آدمهای با ملاحظه هم زیادند....
سیمین جان منم کاملا با تو موافقم.خدا شاهده من از تاپیک تاثیرات اگنوگل و ویتاگنوس مشکل خیلی بدی که داشتم برطرف شد و از این بابت خدا را شاکرم.ایکاش که بر و بچه های نی نی سایت کمی رعایت کنند و سعی کنند تاپیک هایی که مشکلات پزشکی و حاد هست را اینقدر با تاپیک های پوچ به عقب نرانند و به قول شما 10 دقیقه تایم بدهند.
سیمین جان من کلا عادت ندارم به گفته های کسی هجوم بیارم
ولی اگر کسی مشکل یا سوال حادی نداشته باشم نمیاد تایپیک ایجاد کنه
ولی در کنار این حرف من قبولا دارم که
عده ای هم هستندکه سوالات بی مورد و بی ربط نسبت به نینی سایت دارند
که متاسفانه تفهیم این مساله به انها کار بسی دشوار هستش
پس خودمون ازار و اذیت نکنیم
امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو بدون ایجاد رنجش خاطر رسونده باشم
2805
سلام .
کاملا حق با سیمین جونه . من دیدم بعضی از بچه ها میان فقط یه نقطه توی پست می زارن و بعدش هم می نویسند : ( . فقط برای اینکه بیاییم اول . )
که خیلی حرکت زشتیه .
احسن به شما سیمین خانم .

درضمن روشی عزیز شما یه خورده مطلب سیمین رو خوب متوجه نشدی و عجولانه جواب دادی .
2801