کیک ساده(شیر) مواد لازم: • آرد 1.5 لیوان • وانیل 1 قاشق چایخوری سر صاف • تخم مرغ 3 عدد • پکینگ پودر 1 قاشق چایخوری • پودر قند یا شکر 1 لیوان • شیر 0.5 لیوان • روغن مایع 0.5 لیوان طرز تهیه: تخم مرغها را با پودر قند مخلوط کرده، آنقدر می زنیم تا حالت کرم رنگ شود. بعد روغن یا کره آب شده را افزوده، شیر را هم اضافه می کنیم. آرد، پکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم. یادتان باشد که در این مرحله از همزن برقی استفاده نشود. کف قالب کیک را چرب کرده و آرد می پاشیم. فر را از قبل داغ می کنیم. روی حرارت متوسط (170 درجه سانتیگراد) به مدت 40 الی 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم. یادتان باشد در 20 دقیقه اول نباید درب فر باز شود. بعد از آن یک خلال دندان یا چنگال در کیک می زنیم اگر کیک به چنگال نچسبد، آماده است. اگر چسبید، گوشه فر گذاشته تا در حرارت مستقیم نباشد. اگر روی کیک سفید بود در گرمخانه می گذاریم. کیک را داغ داغ برش نزنید. این کیک چون روغن دارد برای نگهداری آن در یخچال قرار ندهید و در ظرف دردار بگذارید.