2733
2734
عنوان

اگه ترشی بلدی رو کن !!!

1703 بازدید | 17 پست
این تاپیک رو زدم تا اونایی که اهل ترشی درست کردن هستن اینجا بیان و تجربیاتشون رو بگن
من عاشق ترشی هستم . هر چی درست کنم واستون دستورشو می ذارم
ترشی آفریقایی

مواد لازم :
هویج
روغن زیتون
تخم گشنیز
سیر
سرکه

از اونجایی که من چشمی آشپزی می کنم مقادیر رو ننوشتم اما توی توضیحات متوجه می شین که از هر کدوم چقدر بریزین

طرز تهیه :
ابتدا هویج ها را خوب شسته وخلال های ریز می کنیم .اگه رنده خلال داشته باشین خیلی بهتره . حالا حدود 1 کیلو هویج رو در 1 فنجان روغن زیتون تفت می دیم . البته فقط تفت نمی خوایم سرخ بشه . از حرارت بردارید .سپس مقداری سیر را پوست گرفته و حبه های سالم را به آن اضافه می کنیم .یک عدد سیر را له کرده و در ترشی می ریزیم . حالا نوبت تخم گشنیز خوشمزه و خوش بوست که اضافه کنید حدود یک قاشق غذا خوری سر خالی .و در آخر همه نمک و فلفل سیاه زده و به مقداری که مواد در شیشه یا بطری پوشیده شود سرکه اضافه می کنیم حدودا یک فنجان

امیدوارم لذت ببرید


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
ترشی باقالی

واقعا این ترشی یکی از محبوبترین هاست . امیدوارم شما هم درست کنید و مهموناتون رو شگفت زده کنید

مواد لازم

باقالی تازه
سرکه
نمک
ترخون
سیر


خیلی راحت و ساده درست می شه . باقالی رو از پوست اول یا همون پوست سبزش جدا می کنید و در ظرفی می ریزیم. چند شاخه ترخون تازه را لابه بلای باقالی ها قرار می دهیم و سیر های حبه شده را هم همین طور . نمک هم اضافه کنید و در نهایت سرکه بریزید . همین

مدت 1 ماه خارج از یخچال بگذارید تا برسد و پس از آن در یخچال نگهداری شود .
2738
انواع میوه رو که الان فصلشه رو خشک میکنم و بعد با رب انار کمی رب زرشک و مقداری آب و سرکه و شکر میزارم و میوه های خشکم رو که هستش رو گرفتم از قبیل زرد آلو، آلو و آلبالو و دون انار میزارم داخلش تا با هم قوام پیدا کنه بعد توی لواشکی که خودم درست کردم بصورت دلمه جمع میکنم ( میتونید از لواشک آماده هم استفاده کنید)
بعد از سسی که مواد رو توش ریختم کمی قبلش نگه میدارم و میزارم روش
انگشتاتون رو هم باهاش میخورید
ترشی بادمجان شکم پر

بامجون های ریز رو انتخاب کنید و یه چاک وسط شکمش بدین بعدش اونا رو تو سرکه بذارین تا دو تا جوش بزنه خیلی کم . بعدش تو دلشون رو از سیر خورد شده -نعناع خشک -نمک وفلفل پر کنید و توی طرف بچینید. حالا سرکه رو روش بریزین
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نامزدیی

aggh | 40 ثانیه پیش

واسه چاقیییییی

mana_82 | 55 ثانیه پیش
2687