2777
2789

بچه اولم موقع تولد ب دلیل نارس بودن ریه.عفونت ریه گرفت.۸روز تو ان آی سیو بستری بود.

ازدستش دادم.😭😭

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من پارسال  تو سه ماهگی سرماخورد ریه اش عفونت کرد سه روز بیمارستان بستری شد امسالم سرماخورد ...

اخه تاکی ادامه داره این عفونت گرفتن اخه. من پسرم یه ماهه بود گرفت الان همش میترسم فوبیا گرفتم بخدا

2803
شاید الرژی داره خیلی سرفه ها بخاطر حساسیته

انشالا چیزی نباشه خیلی نگرانم طفلک یه ماهه بود ده روز بستری شد بخاطرعفونت ریه دعاکنین براش. انشالا پسرشماهم دیگ مریض نشه😘

2804
انشالا چیزی نباشه خیلی نگرانم طفلک یه ماهه بود ده روز بستری شد بخاطرعفونت ریه دعاکنین براش. انشالا پ ...

انشاا... ، من که راضیم خودم چند برابر بدتر مریص بشم ولی پسرم نشه ، یه هفته هیچی نخورد حتی شیر کلی لاغر شد