بچه ها من دیروز واسه اولین بار ژله رولی درست کردم رول کرنی تیکه میشد با اینکه 45 دقیقه تو یخچال موند با یه بدبختی رول کردم چیدم توظرف گزاشتم یخچال بعدش که اومدم بردارم دیدم تیکه هاش بیشتر شده، مزش خوب شده با زله پرتقالی درست کردم اما نمیشد جلوی مهمون گذاشت به نظرتون از چی بوده؟
من مهمون داشتم ی ژله خرده شیشه درست کردم البته بدون بستنی و فقط با همون پایه آلوورا .....وای اینقدر رنگهاش خوشکل شد .....توی ی ظرف سفید هم گذاشتمش تا دیده بشه....ترسیدم بستنی بریزم برای اولین بار بود
منم درست کردم فکر میکنم بسته به دمای یخچالم هست چون بعد 45 دقیقه هنوز شل بود یکساعت که گذشت تقریبا بهتر بود ولی بازم شل بود گفتم دیگه خراب شد ولی کاملا با احتیاط رل کردم خوب شد حساسیت به خرج ندادم ولی وقتی خودشونو گرفتن خیلی خوب شد حالا سری دوم رو گذاشتم
زمانبندی خدا بی نظیر است نه دیر نه زود!کمی بردباری می طلبد و ایمانی بسیار...اما ارزش انتظار را دارد......