من مارک بهت معرفی نمی کنم اما یه اجاق گاز خوب باید این ویژگی ها رو داشته باشه:
1- صفحه روش حتما به آسونی برداشته بشه تا زیرش تمیز بشه ... ترجیحا به صورت لولایی. (این نکته رو بعدها در هنگام تمیز کردن گاز فایده اش رو می فهمی.)
2- تایمر داشته باشه واسه شعله
3- فر هم جداگانه فندک داشته باشه . (واسه روشن کردن فر خیلی مهمه... معمولا اجاق گازها در این زمینه مشکل دارن.)
4- با اینکه می دونم استیل خیلی مد تره اما اگر صفحه رو لعابی باشه کارت خیلی راحت تره ... چون با اینکه تمیز تمیز هم باشه مدام لک می شه و باید تمیزش کنی.
من در این تاریکی پی یک بره روشن هستم که بیاید علف تنهایی ام را بچرد.....