ارد 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
روغن 0.5 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
اب میوه (من معمولا پرتقال طبیعی اب میگیرم)
اول ارد و بکینگ پودر و وانیل رو قاطی میکنم و 2 یا 3 بار الک میکنم که دون دون نباشه
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنم
سفیده رو انقدر با همزن میزنم تا کامل پف کنه و صفت بشه (و از ظرف نریزه)
زرده و شکر رو با همزن انقدر هم میزنم تا رنگش کرم بشه(من تخم مرغ محلی استفاده میکنم // تخم مرغ ماشینی وقتی استفاده کنید انقدر باید هم بزنید رنگش سفید بشه)
بعد سفیده و زرده رو با هم قاطی میکنیم
بعد روغن اضافه میکنیم
بعدش اب میوه اضافه میکنیم
حالا همزن رو کنار میزارم
و در اخر ارد رو ذره ذره اضافه میکنیم
و با چنگال اروم هم میزنم
ته قالب رو چرب میکنم
تو قالب میریزم
این موادم تو 2 تا قالب جا میشه
1 قالب رو بالا توضیح دادم
حالا بقیه مواد رو با شکلات کاکائو که اب کردم قاطی میکنم
تو قالب میریزم
2 تاییشو تو فر میزارم
بعد 40 دقیقه میپزه
(من وقتی میخوام ببینم پخت با چنگال امتحان میکنم
وقتی از فر در اوردم برای شکلات اب شده اضافه رو روی کیک شکلاتی میریزم
برای تزیین غیر شکلاتی قبل اینکه بزارمش تو فر روش کشمش میندازم
(تو این عکس کشمش نزدم)
که این میشه: