2703
2553
سلام من باردارم و در هفته 8 هستم. دکترم گفته هرچی مواد نگهدارنده داره نخورم . میدونم انواع کنسروها رو نباید بخورم ولی بقیه مواد غذایی که رو جعبه اش ننوشته نمیدونم مثل سس کچاپ یا غلات صبحانه که به هر دوش معتادم
کسی میدونه اینا رو میتونم بخورم یا نه؟
یا اگر چیزای دیگه ای در مورد غذاهای دیگه میدونین مضره ممنون میشم بهم بگین
عزیزم به نظر من بهتره همه چیز رو طبیعیش رو بخوری.
این غلات صبحانه هم هیچ وقت نمیتونه جای مواد طبیعی رو بگیره.

تو سه ماه اول مواد دارای ویتامین آ زیاد نخور.چون باعث بالا رفتن احتمال سقط میشه. مثل آب هویج.

تو ماه های اخر هم موز نخور چون باعث زردی گرفتن نی نی میشه.
من اینا یادم بود.

انشالله که بارداری سالمی داشته باشی


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هرچی که تاریخ مصرف داره یعنی مواد نگه دارنده داره به غیر از شیر و ماستی که مهاتش 2.3 روزه بله سس ها هم مواد نگه دارنده داره..فقط مواد طبیعی مصرف کن گلم میوه و سبزیجات زیاد بخور خیلی واسه نی نیت خوبه...
ألیس الله بکاف عبده؟؟؟ آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟؟؟ زمر/36
2456
2714

مواد غذایی ممنوع در باداری


ماهی دریا: ماهی هایی که حاوی جیوه باشند بشدت برای جنین مضر هستند. از خوردن ماهی تن و ماهی های دریایی در دوران بارداری خودداری فرمائید.

کنجد: در سه ماهه اول از خوردن کنجد خودداری کنید زیرا احتمال سقط جنین را افزایش می دهد.

لوبیا و نخود: همانند کنجد مصرف لوبیا در سه ماهه اول دوران بارداری محدود شود. زیرا احتمال سقط جنین افزایش می یابد.

کنسروجات: کنسروجاتی که دارای مواد نگهدارنده می باشند را در دوران باداری اسفاده نکنید.

سوسیس و کالباس: حاوی مقادیر زیاد چربی ، ادویه و مواد نگهدارنده هستند. توصیه می شود مصرف آنها را خیلی محدود کنید.

ادویه به مقدار زیاد: مصرف ادویه به مقدار زیاد باعث حساسیت پوستی فرزند شما خواهد شد و فرزندتان پوستی حساس خواهد داشت.

فلفل: مانند ادویه حساسیت پوستی ایجاد می کند ولی شدت آن بیشتر است.

زعفران: مصرف زعفران در ماههای اول بارداری باعث سقط جنین می شود.

گل گاو زبان: نوشیدن جوشانده گل گاو زبان هم خطر سقط جنین را به همراه دارد به خصوص در ماههای اول بارداری.

جگر: مصرف جگر در بارداری به دلیل ویتامین " آ " زیاد آن مناسب نیست و به جنین آسیب میزند.

نمک: مصرف نمک را در دوران بارداری محدود کنید. زیرا باعث احتباس آب در بدن و ایجاد ورم میشود.

گوجه فرنگی: مصرف زیاد گوجه فرنگی سبب ناقط الخلقه شدن فرزند می شود.

ماهی خام (سوشی) : ویتامین های بدن را از بین می برد.

قهوه و چای (کافئین): باعث کم شدن وزن جنین می شود.

سیب زمینی: مصرف زیاد سیب زمینی امکان ایجاد بچه های بدون مغز (انانسفال) را به وجود میآورد.

سرکه: در صورت ویار ترشی ، به طور جدی از خوردن سرکه ، جوهر لیمو (اب نبات های حاوی اسید سیتریک) خودداری نمائید زیرا قلب را ضعیف نموده و گردش خون به سختی انجام می شود.

باقالی: مصرف آن در بارداری فرزند را کودن میکند.

بادام زمینی: مصرف زیاد بادام زمینی باعث می شود فرزند دچار حساسیت شود.

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687