موضوع بحث

دوستان کمک ماستم دوباره شل شد

| 1390/04/29 | 13:52 22 بازدید
موضوع بحث: دوستان کمک ماستم دوباره شل شد
خواهش می کنم کمکم کنید اینبار ماستم درست شد ولی شله شله
1390/04/29
|
11:00
ماست رو بعد از اینکه مایع میزنید اصلا نباید تکون بدین و دور ظرف رو با حوله و پارچه گرم نگه ددارین...
برای مایع زدن هم از ماست سفت و پرچرب استفاده کنید...
1390/04/29
|
11:04
من در بستر دلشوره های جوانی، صدای سفید شدن موهایم راشنیدم!
ممنون همین کارو کردم بازم شل شد
راستی چه اسم قشنگی دارید
1390/04/29
|
11:05
شیر هر چی بیشتر بجوشه ماست سفتر میشه .
یکبار شیر را بیشتر بذار بجوشه ببین نتیجه می گیری .
1390/04/29
|
11:05
یاسمن جون، مراحل ماست بستنت رو بگو که اشکالش رو بگیم. من که همیشه ماستم خوب میشه.
1390/04/29
|
11:08
ممنون یاسمن جون...
من با نظر مامان لیلا موافقم... احتمالا داغ بوده
1390/04/29
|
11:10
من در بستر دلشوره های جوانی، صدای سفید شدن موهایم راشنیدم!
عزیزم شل شدن ماست دو تا علت داره1) دمای شیرت مناسب نبوده یعنی یا داغ بوده یا به احتمال بیشتر سرد بوده حرارت شیر نباید کم باشد و باید به حدی باشد که اگر انگشتت را در آن کردی دستت نسوزد (داغ باشد ولی تا حدی که دست را نسوزاند ) شیر اگر سرد باشد ماست خوب نمیبندد و اگر خیلی داغ باشد ماست ترش میشود
علت دوم میتواند این باشد که مایه ماستت را کم زدی
1390/04/29
|
11:19
یک نکته دیگر هم این است که اگر ماست را در ظرف شیشه ای بزنی کمتر آب میاندازه و سفت تر میشه تا ظرف فلزی یا پلاستیکی و البته از نظر بهداشتی هم بهتره
1390/04/29
|
11:21
اول گذاشتم شیرم جوشید 1 لیتر بعد گذاشتم ولرم شد
بعد 2 قاشق ماست ریخنم و هم زدم بعد پتو پیچیدم 5 ساعت ماند بعد گذاشتم یخچال
ولی آبکیه
1390/04/29
|
11:33
بچه ها دمای ماست باید همدمای بدن باشه .معذرت می خوام ولی اینکه همه گفتند دست را نسوزونه یعنی هنوز هم داغه ولی باید وقتی انگشتت رو توی شیر می زنی یکمی از دستت گرم تر باشه. من ماستمو با این روش درست می نم . البته مایه ماست را هم زیادتر می زنم بهتر می شه
1390/04/29
|
11:34
من اینجا بزور یک کم ماست معمولی پیدا کردم اینجا ماست شیرین می خورن
برای این یه ذره ماست تا اون ور شهر رفتم تا از یه رستوران مسلمونی بخرم
حا لا هم همش 3 قاشق مونده می ترسم دوباره خراب کنمش
1390/04/29
|
11:36
با این 3 قاشق چه کنم .چه قدر شیر برای این 3 قاشق خوبه؟
1390/04/29
|
11:37
بریز توی یک کیسه نخی و بزار آبش بره تا جایی که فکر میکنی سفتیش دیگه خوبه . میتونی بهش موسیر خورد شده و مقداری نمک هم اضافه کنی که بشه ماست موسیر
1390/04/29
|
11:44
مرسی دوستان اگه می تونید بازم کمکم کنید
1390/04/29
|
11:47
اینکار رو هر بار انجام دادم جواب داده
یه قابلمه ای انتخاب کن که ظرف ماستت توش جا بشه بعد آب داغ از شیرآب برزیتوش و ظرف ماست رو بذار داخلش درش رو ببند و دورش رو با یه پتو بپوشون بعد از 5 تا 6 ساعت ماستت سفت میشه.
علت شل شدنش اینه که حرارت شیر سریع از بین رفته باید دوباره گرمش کنی ولی بصورت غیر مستقیم. راهش هم همینه که گفتم
1390/04/29
|
11:49
یه بار که ماست من اصلا گرفته بود و کاملا شیر بود مادر شوهرم این کارو کرد و درست شد
1390/04/29
|
11:50
اگه ماست و داخل ظرف سفالی درست کنی بهتر میشه.بعدشم بذار 8 تا 10 ساعت جای گرم و بعد داخل یخچال.24 ساعت تو یخچال اصلا دستش نزن. بعد از اینکه مصرف کردی همه ماست و هم بزن که خیلی آب نندازه.


1390/04/29
|
12:22
یه تجربه دیگر من هم اضافه کردن یک تا دو پیمانه شیرخشک به مایه ماسته البته برای 2 تا 3 لیتر شیر
1390/04/29
|
12:48
یه نکته مهم:
وقتی شیر و مایه رو با هم مخلوط کردید به جای در ظرف از سبد استفاده کنید چون سبد باعث میشه که بخار ازش خارج بشه اگر در بذارید اون بخارها روی در به مایع تبدیل میشه ودر ماست برمیگردد و این باعث شل شدن ماست میشود
1390/04/29
|
13:25
ارسال پاسخ و نظر شما