سفیده و زرده تخم مرغتو جدا کن سفیدتو انقدر با همزن بزن که سفید و سفت بشه. بکینگ پودرتو با ارد مخلوط کن بعد بزن به مایع کیکت فرتم از قبل روشن کن تا داغ شه.
برای اینکه کیکتون خوب پف کنه و مراحل پخت کامل انجام بشه نکات زیر رو رعایت کنید: ۱-نکته اولیه اینه که موقع هم زدن تخم مرغ ها در اول کار نباید به هیچ وجه میان همزدن وقفه ایجاد شود (یعنی اگر در خلال کار برق رفت کیک شماهم خراب شده) ۲-کیک را همیشه در طبقه دوم فر قرار دهید. ۳-همیشه با دور متوسط همزن هم بزنیم.
۴-برای هم زدن کیک حتما از لیسک استفاده کنید و آرد رو با الک به طور دورانی اضافه کنید تا گلوله نشه و زیاد احتیاجی به هم زدن نداشته باشه هم زدن زیاد باعث میشه پف کیک بخوابه
۵-فقط 5 دقیقه آخر پخت اجازه داریم در فر رو باز کنیم اگر زودتر باز کنیم پف کیک میخوابه
۶-یک ربع قبل از قرار دادن کیک در فر.. فر را روشن کنید توجه داشته باشد فر نباید داغ باشه فقط باید گرم باشه واگر نه به کیک شک وارد میشه و حالت خمیری پیدا میکنه
۷- نکته ای که خیلی مهمه و کمتر کسی بهش توجه میکنه لرزش گاز هست! وقتی که کیک در داخل فر هست کوچکتری لرزشی نباید داشته باشه حتی لرزش گذاشتن یک قابلمه روی گاز و اگر نه پف کیک میخوابه و خمیری میشه! ۸-توجه داشته باشید که برای اطمینان از پخت کیک نباید با چنگال روی آن زد این اشتباه محض است که موجب کم شدن پف کیک می شود وقتی روی کیک طلایی شد کاملا پخته.
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..
از میان تمـام مذکرهای دنیا ...
فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..
نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ... http://chefartist.ir/
عزیزم پس من دقیقا برعکس توام جوری شده که همیشه باید تو خونم کیک باشه اونم از نوع خونگیش عزیزم مایع کیک رو از یه جهت هم بزن ارد رو هم 2 بار الک کن بعد پیمونه بزن در فر رو هم موقع پخت باز نکن
پف کیک به چند نکته اساسی بستگی داره که اگه همش درست رعایت بشه حتما مشکلی پیش نمیاد اول و مهمتر از همه (البته به نظر من ) اندازه گیری مواد یعنی حتما باید با دقت خیلی بالا باشه و بعد از اون نحوه مخلوط کردن مواد که مثلا اگر تخم مرغ داره دستورتون درست همونطور که گفته شده عمل بشه سفیده پف کرده خیلی آروم به مواد اضافه بشه و یا اینکه بعد از اضافه کردن بکینگ پودر دیگه با همزن خیلی زده نشه مواد . موارد اینطوری معمولا تو دستورها اشاره میشه و باید رعایت بشه یه مورد دیگه اینکه از قبل فر روشن باشه و گرم باشه دیگه اینکه اندازه قالب با حجم مایه کیک یه نسبتی داره که باید رعایت بشه دوسوم از قالب رو بگیره نه بیشتر چون اینطوری ممکنه کیل اولش پف کنه و بعد بخوابه و یه نکته دیگه اینکه در طول پخت به هیج عنوان در فر باز نشه . حالا شما ببیند کجا اشتباه میکنید . امیدوارم به دردتون خورده باشه . ****************************** یک نکته مهم دیگه هم اینه که اگر مایه کیک شل باشه کیک در اوایل پخت خیلی خوب پف میکنه اما بعد از مدتی پف اون می خوابه.به جز کیک هایی که در دستورشون ذکر شده که مایه سفتی دارن در بقیه موارد اگر دیدی مایه شل شده کمی آرد الک شده به اون اضافه کن. ********************************** http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.asp?TID=278
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..
از میان تمـام مذکرهای دنیا ...
فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..
نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ... http://chefartist.ir/
پگینگ پودرت را در آخرین مرحله با کمی آرد مخلوط کن و اضافه کن و فقط در حدی که مخلوط بشه همبزن و فوری بریز تو قالب و بذار تو فر که از قبل گرم کردی.در ضمن قالبت نباید کوچک باشه چون کیک خمیر میشه
من همیشه اینطوری کیک میپزم و خوب هم میشه.شکر 1لیوان با نصف لیوان روغن و 3تا تخم مرغ و با قاشق تند تند هم میزنم بعد یک لیوان سر خالی ماست میزنم کمی هم میزنم بعد 2لیوان آرد و کم کم میزنم و کمی هم گلاب تو کیک میزنم بعد 2قاشق آرد و با یک قاشق سوپ خوری سرخالی پکینگ پودر قاطی میکنم و به مواد اضافه میکنم.تند تند هم میزنم و. میریزم تو قالب و میذارم تو فری که از قبل گرم شده نیم ساعته کیک آماده است درجه بالا را هم 10 دقیقه آخر روشن میکنم