2726
عنوان

چرا کیک های من پف نمیکنههههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 142231 بازدید | 27 پست

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

سلام

اگر بمدت ٤٠ دقيقه كيك رو ٤٠ دقيقه بگذاريد ، مطمينا توي كيك تون خميري ميشه و كاملا خيس و چسبناك!

مرحله اول رو كه فرتون رو ١٥ دقيقه گرم ميكنيد ، درست گفتند دوستان ، مرحله دوم رو هم كه خودتون ١٧٥ تا ١٧٠ تا ١٧٩ درجه كيك تون رو حرارت ميديد تا ٤٠ دقيقه درسته ، اما كيك تون بايد ١ ساعت و بيست دقيقه بپزه ، نه ٤٠ دقيقه!

حالا شايد اين سوال براتون پيش بياد كه خوب تا اون موقع ميسوزه ، اما من ميگم نه نميسوزه. درون كيك تون بعد از ٤٠ دقيقه تا ٨٠ دقيقه ميپزه و خيسي شو از دست ميده ، بشرط اينكه دماي فرتون رو بين ١٥٠ تا ١٦٠ بازي بديد و نگذاريد از ١٦٠ به هيچ عنوان بالاتر بره و يا از ١٤٥ پايين تر بياد ، جلوي كيك بشينيد و به كيك هر دو دقيقه نگاه كنيد ، ديديد ،كيك تو ٥٠ دقيقه رنگ ميگيره ، درجش رو تا ١٤٠ هم شده كم كنيد تا رنگش تيره نشه ، اما درون كيك تو اين مدتي كه روش پررنگ تو نميشه داره ميپزه و اب خمير توش داره بخار ميشه ، يك وقت به سرتون نزنه با دماي ١٧٠ درجه ٨٠ دقيقه تو تنور بگذاريدش! چون روي كيك ميسوزه و زيرش ذغال ميشه ولي توش ميپزه. اون وقته كه كيك رو بايد بتراشيد و سوخته هاش رو بريزيد بيرون و توش رو بخوريد.

اگر ٤٠ دقيقه اول رو با دماي بالاتر از ١٨٠ بپزيد چي ميشه؟ روي كيك قهوه اي يه سوخته ميشه ، هر چقدر دما رو ببري بالا روي كيك ات زودتر ميپزه و توش خميري تر ميشه ، از اون طرف اگر دقيقه ٤٠ تا دقيقه ٨٠ مراحل پختت رو روي دمايي پايين تر از ١٣٥ بگذاري فقط داري كيكت رو خشك ميكني و هيچ رنگي به رنگ قهوه اي يه روي كيك ات اضافه نميشه . خلاصه اينكه به كيك ات نگاه كن و بالا سر كار باش. نگذار زود رنگ بگيره تو ٤٠ دقيقه اول با ١٧٠ تا ١٧٧ درجه طلايي بشه و تو ٤٠ دقيقه دوم با دماي ١٤٠ تا ١٦٠ بازي كن و بگذار كه كيك ات مغز پخت بشه و تا ١ ساعت ٢٠ دقيقه بپزه و با رنگ قهوه اي كمرنگ درش بيار. اصلا شعله بالاي تنورت رو روشن نكن و كيك رو از زير بپز

پس چي شد؟

تنور رو با دماي مناسب گرم كن، ١٥ دقيقه،

دوم ٤٠ دقيقه با دماي ١٧٠ تا ١٧٨ درجه كيك ات رو بپز ، حواست باشه روي كيكت نبايد از قهوه اي كمرنگ تو مرحله اول تيره تر بشه

مرحله سوم كيك رو بگذار از دقيقه ٤٠ تا دقيقه ٨٠ با دماي ١٤٠ تا ١٦٠ (بازي كن) تا مغز پخت بشه و كيك رو بعد از يك ساعت و بيست دقيقه در بيار نه زودتر!من كيمي رو حتي تو يك ساعت ٢٥ دقيقه هم پختم و نسوخته و عالي شده!

الی جونم ممنونم از راهنماییات دیگه ابرو برام نمونده حتی برادر مجرد من کیکاش بهتر از من میشه من همو ...

خوب از دقيقه ٤٠ تا ٨٠ دماي تنورت رو بگذار روي ١٥٠ تا ١٦٠ تا كيكت مغز پخت بشه و درونش خيس نباشه و كيك سبك در بياد ، بدون اينكه كيك ات بيشتر رنگ بگيره. كيك بايد ١ ساعت و بيست دقيقه بپزه!!

کیک های منم پف نمیکنه و خمیری میشه 😢من کیک رو با شیر یا آب پرتغال دوست دارم اگ کسی دستور صحیحشو میدونه توضیح بدین خوااهشا😘😔

عقل کسی به منطق ما قد نمیدهد ✌ باشد قبول ،کل جهان خوب، ما بدیم✌

برای اینکه بیشتر پف کنه اگر پودر کیکه اول سفیدشو اینقدر هم بزن تا کف کنه و پف کنه سفیده و بعد زرده رو بریز اما وقتی مخلوط شد دیگه هم نزن اما اگر خودتون درست میکنید زرده رو جدا با شکر مخلوط کند و کره تا یه حالت خمیری غلیظ باشه و سفیده رو هم بزن تا پف کنه و بعد موادو مخلوط کن

سفیده و زرده تخم مرغتو جدا کن سفیدتو انقدر با همزن بزن که سفید و سفت بشه. بکینگ پودرتو با ارد مخلوط ...

منم سفیده و زرده رو جدا میکنم اون روشی که از گوگل درآوردم درست مثل اون اندازه هاش نثل اون هست درس میکنم ولی اخرش پف نمیکنه من از کیک پز استفاده میکنم دماش نمیدونم باید چجور باشه اول بالایی یا پایینی رو روشن کنم اگه کسی بلده بگه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730