2777
2789
عنوان

عوارض شیاف سیکلوژست

| مشاهده متن کامل بحث + 64066 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
سلام بچه ها. من عضو جدیدم. توی هفته 5 بارداری ام. یه بار سقط داشتم. دکتر به منم شیاف سیکلوزست داده. 50 تا روزی 2 تا. میگن خوبه. جلوگیری از سقط. من هر دفه میخوام بزارم یه ساعت دراز میکشم که پس نده. البته رکتال میزارم. دکترم گفت وازینال خوب نیست باعث زایمان زودرس میشه.
سلام
من هفته 8 بارداری هستم قبلا یک سقط داشتم خیلی میترسم هیچ لکه بینی نداشتم اما دکتر بهم شیاف داد با ایزو پرین 10 و آ اس آ نمیدونم مصرف کنم یا نه؟ تو روخدا برام دعا کنین نی نی م به سلامتی به دنیا بیاد
سلام تهمینه جان من هم شرایطم مثل شماست.هفته 12 بارداری هستم یک بار سقط داشتم ولی هیچ لکه بینی ندارم .دکتر به من 20تا شیاف داده .نمی دونم استفاده کنم یا نه ؟ برای جنین عوارضی نداره ؟
2804
سلام میتونین تواین سایت عضوبشین

ازپزشکای متخصص زنان وکارشناسای مامایی

پزشکای متخصص وفوق تخصص درزمینه نوزادان وکودکان

سوالاتونوبپرسین تاراهنماییتون کنن

http://www.madarclub.com/fa/apply/parnia
*پرنیاجان*نگاهت راقاب میگیرم درپس آن لبخندکه به من شورونشاط وزندگی مییبخشد.*22اردیبهشت*روز توست
من از ابتدای بارداریم دکتر بهم این شیاف رو داد و گفت هر موقع که احساس دل درد داشتی استفاده کن البته فقط به صورت رکتال.
یه بار هم که دندون درد داشتم و چاره ای نداشتم رفتم دکتر دندونم رو پر کرد، دکتر زنانم گفت روز قبل و روز دندانپزشکیت از این شیاف استفاده کن.

سلام من توی سیستم پرستار مجازی انجمن پرستاری ایران ثبت نام کردم ، هفته تون رو می پرسه از اون به بعد ویژه هرروز تمام توصیه ها و مراجعات پزشکی و سونوگرافی رو براتون می فرسته مجانیه بدون کم کردن شارژ!
تا دوماه هم همه سوالا رو پیامک کنید مجانی جواب می ده این سایتشه :
www.eparastar.ir/pregnancy
عالیه استفاده کنید !
استفاده از شیاف سیکلوژست در بارداری پیوند ثابت Submitted by مهمان (تایید نشده) on س, 03/26/1394 - 23:59. با سلام خدمت شما. خانم دکتر من در هفته 9 و یک روز بارداری هستم. خونریزی و لکه بینی نداشتم اما دکترم برای محکم کاری بهم شیاف سیکلوژست 400 , شبی یک عدد تجویز کرد که از هفته 4 تا الان دارم استفاده میکنم و گفتن که تا 12 هفتگی ادامه بدم. امروز بر حسب اتفاق در اینترنت یه مقاله ای خوندم که نوشته بود شیاف و آمپول پروژسترون در دوران بارداری ممکن است باعث هرمافرودیت یا دو جنسیتی و یا اینکه باعث مشکل در شکل ظاهری آلت تناسلی دختر شود که این موضوع باعث نگرانیم شده و میخوام مصرف شیاف رو قطع کنم. 1- خانم دکتر عزیز اگه میشه کمی توضیح بدید که آیا صحت داره این موضوع یا نه؟ من از نگرانی دربیام. 2- با توجه به اینکه لکه بینی ندارم میتونم تو هفته 9 یا 10 قطع کنم؟ خیلی خیلی ممنونم پاسخ پیوند ثابت Submitted by Dr.Younesi on پ, 03/28/1394 - 07:53. 1- اگر درست بود، سازمان Food and Drug Administration (FDA آمریکا هیچ وقت این آمپول ها و شیاف ها را تایید نمی کرد. هیچ مشکلی با مصرف این داروها در دوران بارداری گزارش نشده است. 2- اگر سابقه سقط و لکه بینی ندارید، می توانید قطع کنید. مرجع: http://www.dryounesi.com/?q=fa/faq&page=480
هر که هستی، هر چه هستی، تا مفیدی، زنده هستی (توانا بود هر که دانا بود)
2805
همون شیافه که برمی گرده . فقط مواظب باش لباس زیرت رو زودی عوض کن . یا از پد استفاده کن که لباس زیرت ...

سلام.من توي ني ني سايت خوندم كه شما در بارداري از پروژسترون استفاده ميكردين من هفته 22 هستم و هنوز استفاده ميكنم.شما كه تجربشو داشتين و فرزندتون به دنيا اومده اين شياف مشكلي براي جنين پيش نمياره:؟

2801