2777
2789
عنوان

مصرف گل و علف

1840 بازدید | 13 پست

خانمها میشه بگید کسایی که مصرف میکنن چجوری ان؟ من با شوهرم فاجعه مشکل داریم و اخرسر دعوا اومدم خونه مامانم که جداشم ولی با دوستم که حرفیدم گفت این چیزایی که تعریف میکنی حتما گل میکشه.منم هرچی بیشتر فکر میکنم بیشتر مطمئن میشم.

۱-درهفته چندشب به بهانه های مختلف میره بیرون چندساعت.تاحالل هزار بار مچشو گرفتم حتا یبار فهمیدم تریاک خریده.

۲-صبحا یدفعه بی دلیل دعوا راه میندازه و کتک میزنه 

۳-خیلی بی حوصله و بددهنه و الرژی شدید داره به همه چی

۴-یهو نصف شب میره سر یخچال چیزای چرت و پرت میخوره.

۵-یبار کارش به سرم کشید و اخرش گفت دوستام علف کشیدن من بخوری شدم و از اولم به من گفت دوستام گاهی میکشن ولی من نمیکشم چون بهم نمیسازه.

و خیلی دلایل دیگه فعلا دستم درد گرفته خواهشا تجربیاتتونو بگید

گل و علف بیشتر چت میکنن و هنگ میشن ، ولی بهتره که با یه کارشناس صحبت کنی و مشاوره بگیری که بهتر راهنمایی میکنه 

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

اما اگر میبینی که روئه یه کار و حرکت قفلی میزنی اون اعتیاد به چیز دیگه ای هست ...

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
2804
2805
نه چت نمیکنه.اعتیاد به چی مثلا؟ میشه احتمالاتو بگی؟

تا جایی که من اطلاعات دارم و میدونم ، اونایی که مصرفشون گل باشه چت میکنن و چشماشون قرمزه و حالت خمار میگیره ،اما مصرف شیشه و مخدر های صنعتی قفلی زدن رو کار خاص ، تشنگی بیش از اندازه و عرق کردن غیر معمول ، اما بازم توصیه میکنم با کارشناسش صحبت کنی تا بهت  و علمی تر راهنماییت کنه ، اینجا اطلاعات در حد معمول هست