.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فککنم۵ سالی میشه خریدمش بد نیست ولی پیشنهاد نمیدم بخری چون مارکای بهتری هست فامیل گرفتن ..من سیلورشو گرفتم ولی چون جاش بده نزدیک ظرفشوییه چنقطره آبی ک میریزه سمتش باعث شده بدنش کمیزنگزده
ولی از نظر فر و شعله ها و اینا عالی
.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
اولش میگی نخری بهتره بعد گفتید فر و شعله عالیه دو به شک شدم اخه گلم
خوب گفتمچرا ..واسه بدنش ک اب پاچید روش و زنگ زد ولی از نظر فر وشعله تاییدش میکنم ..خوببدنه خیلی مهمه عزیز ..سیلور خالص نبود واسه همیزنگ زد ..سیلور نگیری و نزاری بدنش خیس بشه حله
سلام روزتون بخیر باشه من 3 سال پیش برای جهزیه اجاق گاز ساتیسان رو خریدم با کلی تحقیق خیلی راضی هستم به همه پیشنهاد میکنم توی اجاق های فردار واقعا عالیه