2726
من تا حالا چندین دستور خمیر پیتزا درستیدم
یکی گفته بود قبل ازینکه مواد پیتزا رو بزنی باید یه کم بزاری تو فر تا خودشو بگیره
یکی گفته بود وقتی مواد رو ریختی بزار تو فر
خمیر خاله اوشین و هانیکو و نمیدونم چی چی رو هم امتحان کردم ولی اصلا خوب نمیشه
ازین نون های آماده هم دوس ندارم چون خیلی خشک میشه بعد پخت

یه دستور میخوام مث پیتزاهای بیرون خمیرش نرم بشه وقتی پیتزا رو از فر میاری بیرون.
من همیشه با این دستور درست میکنم

طرز تهیه خمیر : 1 عدد تخم مرغ / نصف لیوان ماست / نصف لیوان روغن / یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر و دو لیوان آرد
همه رو با هم مخلوط می کنیم و ورز میدیم (آرد رو تا زمانی میریزیم که خمیر به دست نچسبه)
و بعد از نیم ساعت استراحت ، کف قالب پهن میکنیم و مواد پیتزا رو میریزم روی خمیر.

نکته 1: کف قالب رو چرب نکنید چون خمیر چرب هست به اندازه ی کافی

نکته 2: قبل از اینکه مواد رو بریزید روی خمیر ، یه لایه پنیر روی خمیر پیتزا بریزید تا مواد بعد از پخت از خمیر جدا نشن

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

2728
اسمان جون دوستم میگه من خمیر نون فرانسوی از نون باگتی می گیرم اندازه ته پلاستیک بعد تا برسم خونه پف کرده وپلاستیک پر شده کف سینی فر رو چرب می کنم خمیرو پهن می کنم مواد و میزارم بعد تو فر داغ همین.میگه خیلی خوب میشه منم اگه زمینو زمون یری کنه ووقت کنم بی صبرانه دوست دارم امتحانش کنم!
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730