2733
2734

روش های تمیز کردن دیوار، کاشی و سرامیک
تمیز کردن دیوارهای رنگ روغنی
برای تمیز کردن دیوارهایی که رنگ روغنی دارند، از این محلول استفاده کنید: یک سطل آب گرم، یک دوم پیمانه بوراکس (Borax)، یک دوم قاشق مرباخوری مایع ظرفشویی و یک قاشق غذاخوری آمونیاک؛ حین استفاده از محلول حتماً دستکش بپوشید. (بوراکس را می‌توانید از مغازه‌های مواد شیمیایی- بهداشتی تهیه کنید.)

تمیز کردن کاشی و سرامیک
مخلوط یک پیمانه آمونیاک، یک چهارم پیمانه جوش‌شیرین و یک دوم پیمانه سرکه در یک سطل آب داغ نیز فرمول دیگری برای تمیز کردن سطح دیوارهای رنگ روغنی و یا کاشی و سرامیک است.

پاک کردن لکّه مداد رنگی
لکّه‌های مداد رنگی بچه‌ها روی دیوار را به وسیله یک مسواک کهنه و کمی خمیردندان پاک کنید.
پاک کردن لکّه مداد شمعی یا مداد آرایشی
بهترین کار برای پاک کردن این لکّه‌ها استفاده از روغن بچه یا شیر پاک کن است. برای این منظور با پنبه آغشته به شیرپاک کن یا روغن بچه به محل لک بمالید.
لکّه شمع بر روی کاغذ دیواری
ابتدا پارافین را با قراردادن یخ بر روی آن جدا کرده و پس از کندن توسط جسمی تیز، لکّه و چربی باقی مانده را با روش اتو و کاغذ مومی و یا دستمال حوله‌ای از بین ببرید. کاغذ و یا دستمال را بر روی لکّه قرار داده و اتوی گرم را بر روی آن بگذارید. سپس کاغذ و یا دستمال را جا به جا کرده تا برای دفعات بعدی همان محل جذب لکّه، به طور مجدد بر روی لکّه قرار نگیرد.
تمیز کننده دیوار
برای تمیز کردن دیوارهای رنگ شده ی منزل، ترکیب نصف پیمانه آمونیاک، یک چهارم پیمانه سرکه سفید و یک چهارم پیمانه جوش‌شیرین در یک سطل آب‌گرم را امتحان کنید (منظور دیوارهایی با رنگ پلاستیک یا رنگ روغن است). این تمیز کننده ارزان و قوی ،دیوارها را تمیز و براق خواهد کرد.
پاک کردن شوره و سفیدک روی کاشی و سرامیک
شوره و سفیدک روی کاشی و سرامیک را می‌توان با مالش دادن یک تکه لیموترش یا دستمال آغشته به سرکه روی سطح مورد نظر از بین ببرید.
تمیز کننده کاشی
واکس اتومبیل تمیزکننده خوبی برای کاشی است. آن را به کار گیرید و پیش از خشک شدن با دستمال نرم مالش دهید.
تمیز کردن دیوار آجری

برای پاک کردن لکّه از روی آجر، سطح مورد نظر را با آجر مشابه دیگر بسایید و یا از تکه‌ای سمباده نرم کمک بگیرید.
زمان تمیز کردن شیشه‌ها
توصیه می‌شود در روزهای بسیار سرد که شیشه‌ها یخ زده‌اند آنها را پاک نکنید. در این وضعیت شیشه‌ها بسیار ترد و شکننده می‌شوند و امکان شکستن آن زیاد است.
تمیز کردن شیشه‌های رسوب گرفته
شیشه‌هایی که لکّه و رسوبات آب روی آن است را با مخلوط آب و سرکه سفید تمیز کنید.
بر طرف کردن لکّه حشرات
لکّه‌هایی که به وسیله حشرات روی پنجره‌ها به‌وجود می‌آید، می‌توانید با چای سرد از میان ببرید.
پاک کردن گوشه‌های پنجره
برای از بین بردن لکّه‌های سیاه که در گوشه‌های پنجره به‌وجود می‌آید، از مسواک کهنه استفاده کنید. به این ترتیب که آن را در مخلوط آب و مایع سفید کننده وارد کنید و سپس روی محل مورد نظر بکشید.
استفاده از روزنامه
پنجره‌ها را می‌توانید با روزنامه آغشته به مخلوط آب و سرکه سفید براق کنید.
شیشه پاک‌ کن با سرکه
اگر شیشه پاک کن شما تمام شده است، دست نگه دارید و خودتان در منزل به روشی بسیار ساده، آن را تهیه کنید. در یک افشانه، سه قاشق غذاخوری آمونیاک، یک قاشق سرکه و مقداری آب سرد بریزید. این محلول را روی سطح شیشه‌ای مورد نظر اسپری کنید و با دستمال یا روزنامه تمیز پاک کنید.
روش دیگر این است که یک چهارم فنجان سرکه را در دو لیتر آب گرم حل کنید و با دستمال آغشته به این محلول شیشه را پاک کنید. همچنین می‌توانید محلول را روی سطح شیشه اسپری کنید و با روزنامه خشک کنید.
منبع: وبلاگ اسماعیل محمدی - mohandesi-sakhteman.blogfa.com
عشقم همسرم و دخملم

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728



نکات ریزِ
خانه�داری
 برای تمیز کردن پنیر پیتزای چسبیده به ظرف، بهتر است آن را با آب سرد و مایع ظرفشویی بشویید.
 هنگام استفاده از منقل برای تهیه کباب، یک ورق کاغذ آلومینیومی ( فویل ) در کف آن قرار دهید. این کار هم باعث تشدید حرارت می شود و هم تمیز کردن منقل را آسان می کند.
 پوست گرفتن و خرد کردن سیر باعث چسبندگی دست ها می شود. برای جلوگیری از این مشکل، حبه های سیر را ابتدا دو دقیقه در آب جوش و سپس در آب سرد بگذارید پس از آن پوست بگیرید.
 توجه داشته باشید هنگام مصرف سیر جوانه سبز وسط آن را در آورید.
 برای جدا کردن پوست نازک روی بادام، آنها را دو دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آنها را جدا کنید.
 برای گرفتن پوست هلو در تهیه مربا و کمپوت، هلوها را یک دقیقه در آب بجوشانید و بعد پوست بگیرید.
 تمیز کردن ظروف مسی : اگر می خواهید لکه ای از روی ظرف مسی پاک کنید روی آن یک برش پیاز بمالید.
 طالبی شیرین باید نسبت به اندازه اش سنگینتر به نظر می رسد روی پوست آن نباید لکه باشد عطر خوبی از آن متصاعد شود.
 مربای ریواس را هرگز در ظرف آلومینیومی طبخ نکیند زیرا باعث مسمومیت می شود.
 لکه های روی کاغذ دیواری : این لکه ها را با مغز نان سفید می توانید پاک کنید آن را گلوله کنید، سپس روی لکه های مورد نظر بمالید.
 پوست کندن هویج: هویج ها را داخل آب جوش انداخته بعد از 5 دقیقه درون آب سرد قرار دهید،با این روش پوست هویج فلافی کنده خواهد شد.
 برای اینکه از تندی پیاز بکاهید و به اصطلاح آن را شیرین کنید پیاز را به صورت حلقه حلقه برش داده از هم جدا کنید سپس به مدت یک ساعت در آب سرد خیس کنید.
 چنانچه خیار ها را درون ظرفی پر از آب قرار داده و داخل یخچال بگذارید،خیارها تر و تازه میمانند و از پلاسیده شدن آنها جلوگیری می شود.
 برای تیز کردن تیغه های قیچی به طوری که کاغذ را راحتتر ببرد از یک قطعه سنباده معمولی استفاده کنید.برای این منظور ورقه سمباده را در دست گرفته و چند بار با قیچی به طریقه معمولی آن را ببرید.
 اگر کرفس را پس از شستن داخل فویل آلومینیومی پیچیده و درون یخچال بگذارید،مدت زیادی تر و تازه خواهند ماند.
 قاب عکسهای طلایی را که دارای رو کش فلزی هستند می توانید با مخلوط اندکی ماءالشعیر و کمی الکل تمیز کنید.با ین روش نه تنها تیره و کدر نخواهند شد بلکه درخشندگی آنها نیز بیشتر خواهد شد.
 برای آنکه موقع پوست کندن پیاز،اشک از چشمانتان سرازیر نشود،شیر آب ظرفشویی را کمی باز کرده و زیر آب پیازها را پوست بکنید.
 اگر می خواهید نمک درون نمکدانتان به آسانی خارج شود چند دانه برنج خشک را درون نمکدان بریزید با این کار رطوبت نمک شما توسط برنج گرفت خواهد شد.
 برای شستن لیوان‌ها و فنجان‌ها و ظروف شیشه‌ای وکریستال که کدر شده‌اند، هفته‌ای یک بار آن‌ها را در محلول سرکه و نمک خیس کرده، سپس آب بکشید. درخشندگی روز اول را پیدا خواهند کرد.
 برای تمیز کردن ماهیتابه یا قابلمه‌های سوخته، مقداری جوش‌شیرین در آن‌ها ریخته مقدار بسیار کمی هم آب روی آن‌ها بریزید سریع تمیز می‌شوند.
 برای پاک کردن جای بد منظره چسب بر روی در یخچال مقداری روغن جلای مبل را روی آن ریخته و با دستمال نرم پاک کنید.
 بهترین راه برای پاک کردن لکه شمع این است که مقداری نفت بر روی آن ریخته بعد از پنج دقیقه آن را پاک کنید.
 برای اینکه دود سیگار را در مکانی سربسته از بین ببرید، یک شمع روشن کنید.
 برای جلوگیری از کپک‌زدن نان، در ظرف نان کمی نمک بریزید.
 برای تمیز کردن تخته آشپزخانه که در اثر خرد کردن سبزی‌ها رنگ می‌گیرد، آن را با سرکه بشویید.
 اگر هنگام اتوکردن لباس بخشی از آن به رنگ زرد درآمد، می‌توانید با آب اکسیژنه آن را از بین ببرید.
 برای جذب رطوبت داخل یخچال ظرفی پُر از نمک در داخل آن قرار دهید.
 پیش از پوست گرفتن پیاز، دست خود را به سرکه آغشته کنید تا بوی بدپیاز را به خود نگیرد.
 برای از بین بردن حشرات ریز وسیاه روی کاهو، یک قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید، سپس با آب فراوان بشویید.
 برای اینکه رب‌گوجه‌ فرنگی عمر بیشتری داشته باشد و کپک نزند، پس از صاف کردن سطح رویی، بر روی آن لایه‌ای روغن زیتون بریزید.
 برای پاک کردن سیاهی پوست گردوی تازه از دست‌هایتان، آن‌ها را با پنبه آغشته به سرکه بشویید و با آب سرد آب بکشید.
 برای جلوگیری از ترکیدن سوسیس در داخل فر یا منقل، پیش از ریختن، آن را در شیر سرد فرو کنید.
 اگر می‌بینید زرده تخم‌مرغ آب‌پز شده رنگی متمایل به خاکستری یا سیاه پیدا می‌کند نگران سلامت آن نباشید، این رنگ مربوط به سولفور آهن بوده، مصرف آن تخم‌مرغ ضرری ندارد.
 برای از بین بردن بوی بد کلم هنگام پخت، مقداری شیر به آن اضافه کنید.
 اگر به غذایتان بیش از اندازه فلفل زده‌اید و غذا تند شده‌است، پیش از اینکه غذا را از روی حرارت بردارید، مقداری آب لیموی تازه در آن بریزید و هم بزنید. تندی غذا از بین خواهد رفت.
 چناچه قصد استفاده از سبزی خشک در غذاها را دارید، توصیه می کنیم حدود سه -چهار ساعت قبل سبزیها را درون آب سرد خیس کنید تا بتدریج نرم شده وبه صورت سبزی تازه در آیند.
 برای شستن لیوانها وفنجانهای خود که براثر خودرن چای کدر و بد منظره شده اند می توانید هفته ای یکبار همه لیوان ها را در محلول سرکه ونمک خیسانده، بعد شسته وآبکشی نمایید تا درخشندگی روز اول خود را پیدا کنند.
 برای زود جوش آمدن آب سماور،ابتدا آن را تا نیمه از آب پر کنیدو پس از گرم شدن،بقیه آب را به آن اضافه کنید.
 برای رفع آثار دوده، بر روی فرش یا موکت تیره رنگ توصیه می کنیم روی لکه، نمک بپاشید یک ساعت و نیم صبر کنید سپس با جارو برقی آن را پاک کنید.
 مرغوب ترین نوع قارچ های خوراکی، قارچهایی هستند که کلاهک آنها بسته است یعنی شکافها و تیغه های زیر کلاهک دیده نمی شود.
 در مواردی که آدامس به فرش، موکت و. چسبیده است توصیه می کنیم از یخ استفاده کنید. به این ترتیب که قطعات یخ را روی آدامس قرار دهید تا کاملا سخت و شکننده شده و به راحتی جدا شود.
 لکه چسب: پارچه ای را درون سرکه فرو برده روی لکه چسب بگذارید به طوری که کاملا آن را اشباع کند.با این تدبیر خواهید دید بزودی چسب سفتی خود را از دست داده و جدا خواهد شد.
 اگرسوزن چرخ خیاطی شماکندشده وقابل استفاده نمی باشدآن را دورنیندازید. یک سمباده معمولی را زیر چرخ قرارداده سوزن راچندباردران فرو کنید دوباره ماننداولش تیزخواهدشد.
 برای زدودن آهاریا نشاسته از اتو،وقتی اتو گرم است با یک قالب صابون روی آن بمالید،سپس با پارچه تمیزی پاک کنید و صیقل دهید.
 لکه های قهوه ای یا سوختگی در کف اتو را با مالیدن محلول گرم شده سرکه و نمک برطرف سازید.
 برای تمیز کردن قسمت خارجی اتوی خود، می توانید از خمیر دندان نیز استفاده کنید.
 اب باران،یا آبی که از ذوب شدن یخ درون یخچال بدست می آید،بهترین آب برای ریختن به داخل محفظه اتوی بخار است. زیرا از زنگ زدن و فساد داخل محفظه اتوی بخار جلو گیری خواهد کرد.
 لکه های قهوه و چای را بر روی فنجان های پلاستیکی با جوش شیرین پاک کنید.
 برای از بین بردن بوی نا مطبوع از ظروف پلاستیکی،روزنامه های مچاله شده را (فقط روزنامه های سیاه و سفید،نه رنگی)داخل ظرف قرار داده و درش را محکم بسته بگذارید تمام شب به همان حال باقی بماند.
 هنگام شستن بشقاب ها،چند قاشق غذا خوری سرکه داخل آب بریزید. سرکه چربی ها را از بین برده بشقاب ها را شفاف و درخشان خواهد کرد.
 هر وقت غذاسوخت یک عدد پیاز متوسط رو پوست بگیرید و بدون اینکه خوردش کنید در غذا بریزید. باعث میشه که بوی بد سوختگی در پیاز جذب بشه هنگام کشیدن غذا رو پیاز را بردارید.
 برای آنکه سفیده تخم مرغ زودتر،و بهتر کف کند، قدری نمک به آن اضافه کنید،سپس هم بزنید.خیلی زودتر از موقع لازم کف خواهد کرد.
 هنگام پختن نخود، لوبیاو سایر حبوبات به آن نمک نزنید، زیرا سخت خواهد پخت.
 اگر ظرف بلوری شما خراش برداشته است،با یک خمیر�دندان آن را پرداخت نموده صیقل دهید. از نظر پنهان خواهد شد.
 اگر قابلمه یا ماهی تابه شما لک شده،داخل آن، ریواس یا پوست سیب خوراکی بپزید،لکه های آن ناپدید خواهد شد.
 برای تشخیص تخم مرغ تازه، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید.
 برای پختن تخم مرغ به صورت آب پز یا عسلی، یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند.
 برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارند.
 اگر دست‌های شما از چغندر و یا کلم قرمز، رنگ گرفته است، به سیب‌زمینی خام دست‌هایتان را بمالید.
 برای پاک کردن لکّه‌های میوه یا توت سیاه از دست‌هایتان، از کمی ماست یا آب لیموترش تازه کمک بگیرید.
 برای پاک کردن جلد چرمی کتاب قدیمی با ارزش، می‌بایست پارچه ی ‌کتانی را به شیر آغشته کرده و به آرامی روی جلد کتاب بمالید. سپس با یک پارچه ی خشک و نرم آن را پاک کنید.
 برای زدودن چربی‌هایی که راه آب دستشویی را مسدود کرده، یک فنجان آب نمک و یک فنجان جوش‌شیرین را در فاضلاب ریخته و روی آن یک قابلمه آب جوش بریزید چربی بلافاصله حل شده و راه آب باز می‌شود.
 اگر هنگام آشپزی گوشت غذا سوخت، ابتدا حوله ای را در آب گرم خیس کنیدو آب آن را بگیرید، سپس گوشت را در آن بپیچید و بگذارید مدت پنج دقیقه در آن حالت بماند. سپس پوسته سوخته شده را با چاقو بتراشید.
 لکه های ناشی ازجوهرخودکارراشیرپاک می کند.برای این منظوراسفنجی رابه شیرآغشته کرده روی منطقه لکه بریزیدتاان لکه ازبین برود.
 اگرهنگام پختن گل کلم مقدارکمی شیربه اب ان اضافه کنیدگل کلم شمامثل برف سفیدودرخشان خواهدشد.
 هرگز قاشق چرب را به مربا و ترشی و یا شوری نزنید چون زود کپک می زند.
 لکه های کهنه روی رومیزی و یا لباس را می توانید با محلول زیر پاک کنید : دو تا قاشق غذا خوری پودر لباسشویی، سه قاشق غذا خوری سرکه و یک لیتر آب گرم را با هم مخلوط کرده و لکه را با آن بشویید اگر تکه شمع داغی روی فرش افتاده، یک برگ کاغذ خشک کن یا کاغذ قهوه ای بردارید و روی سطح سوخته یا شمع بگذارید. اتو را داغ کنید. و روی محل مورد نظر قرار دهید تا شمع جذب کاغذ شود.
 برای بهتر ماندن سیب زمینی بهتر است در کیسه های ضخیم یا در سطحی تاریک نگهداری شود، تا از یخ زدن و سبز شدن جلوگیری شود یا مقداری خاک روی آن بریزید تا تازه بماند.
 می توانید سیب زمینی پوست کنده شده را در آب سرد به همراه کمی سرکه به مدت چهار روز نگهداری کنید.
 برای دفع املاح رسوب کرده در کتری، کتری را با مقدار مساوی آب و سرکه پُر کنید و بگذارید جوش بیاید. بعد اجاق گاز را خاموش کنید و بگذارید کتری تمام شب به همان حال بماند. کتری تمیز خواهد شد.
 برای کندن کاغذ دیواری آب داغ و سرکه را به میزان مساوی با یکدیگر مخلوط کنید و با اسفنج روی کاغذ دیواری ها بکشید. آن قدر این کار را انجام دهید تا کاغذ دیواری ها خودشان کنده شوند.
 برای جلوگیری از فاسد شدن سیب ها پنبه ای را به محلول گلیسیرین آغشته کنید و روی سیبها بمالید نه تنها میوه ها را براق می کند، بلکه روی آنها یک قشر محافظ به وجود می آورد و مانع فاسد شدنش می شود.
 برای اینکه پوست گوجه فرنگی به آسانی کنده شود یک دقیقه آنرا در آب جوش فرو ببرید.
 برای اینکه بتوانید به آسانی نان سفید را ببرید کارد را در آبجوش فرو بیرید یا اینکه روی حرارت گرم کنید.
 برای اینکه بتوانید نان را دو سه روز تازه نگه دارید، هنگامی که نان ها هنوز گرم هستند یک دستمال مرطوب روی آنها بیاندازید تا نان ها بیات نشود.
 برای از بین بردن لکه های ظروف نچسب نیز دو قاشق غذاخوری جوش شیرین، نصف فنجان سرکه و یک فنجان آب در آن ریخته مدت ده دقیقه بجوشد.
 ظروف آلومینیومی را با نمک سفره خشک جلا دهید تا کاملا نو شود.
 برای پاک کردن ظروف مسی آنها را با برشی از لیمو که قبلا در نمک خوابانده شده باشد بسائید.
 هنگام شستن کریستال و بلور سرکه را فراموش نکنید زیرا یک ماده لازم و سفید کننده است.
 هرگاه ظروف چینی ترک خورده باشد و بخواهید باز هم از آن استفاده کنید و آب پس ندهد یک دانه بادام تلخ را در محل ترک خوردگی محکم بمالید.
 برای از بین بردن بوی سوختگی برنج یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید یا یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید پیاز بوی سوختگی را بخود می گیرد.
 اگر کارد شما بوی پیاز می دهد، با کارد هویج را حلقه حلقه ببرید. با این کار بوی پیاز از بین می رود.
 هرگاه هنگام شستن ظروف، چند قطره آمونیاک درون آن بریزید هر چربی از ظرف بلوری، چینی، فلزی و غیره پاک می شود.
 تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته است آن را از آب گرم پر کنید و مقداری نمک به همراه سرکه به آن اضافه کنید و بجوشانید تا کاملا پاک شود.
 برای اینکه پنیر خشک نشود یک دستمال را که با سرکه مرطوب شده است روی آن بپیچید.
 اگر مرغ را چند ساعت پیش از پختن در محلولی از آب وسرکه بیندازید گوشت آن ترد ودر عین حال خوشمزه تر خواهد شد.
 برای تمیز کردن گل‌های خشک مصنوعی می‌توانید از سشوار با درجه کم استفاده کنید.
 برای ضدعفونی کردن سینک ( ظرفشویی ) آشپزخانه از محلول‌های شیمیایی استفاده نکنید،‌ به جای آنها از محلول نمک استفاده کنید.
 برای تمیز کردن رنده، مقداری نان خشک بر روی آن بمالید.
 پس از مصرف تخم‌مرغ، پوست آن را داخل ظرف دهان باریکی که حاوی آب سرد است بیندازید و در ظرف را ببندید، پس از گذشت یک شبانه‌روز از آن برای آبیاری گلدان‌های آپارتمانی استفاده کنید.
 برای از بین بردن بوی رنگ هنگام نقاشی داخل ساختمان، مقداری پیاز را داخل یک ظرف آب سرد خرد کنید و ظرف را وسط اتاق بگذارید، با این کار بوی رنگ برطرف می‌شود.
 برای تمیز کردن شیشه عینک از چند قطره سرکه و یا الکل استفاده کنید. چند قطره از آن را روی شیشه بچکانید و با دستمال کاغذی تمیز کنید.
 برای از بین بردن جای اشیا روی فرش می‌توانید از بخار آب‌جوش استفاده کنید.
 اگر می‌خواهید تخم‌مرغ ترک نخورد یک لیموی تازه را از وسط دونیم کرده و روی پوسته تخم‌‌مرغ‌ها بمالید.
 موم و نمک،آثار زنگ زدگی را از روی اشیا آهنی می زداید.
 برای تراشیدن قسمتهای سوخته بسکویت یا شیرینی خشک، بجای چاقو بهتر است از یک رنده استفاده کنید.
 وقتی غذایی را با کره سرخ می کنید، یک قاشق مرباخوری روغن به آن بیفزایید. از سوختن آن جلوگیری خواهد کرد.
 برای دور کردن مورچه ها مقدار مساوی سرکه و آب را با هم مخلوط کنید و محل عبور آنها را با این محلول بشویید.
 اگر برنج پخته شده را روغن ندهید، یک هفته در یخچال می ماند.
 اگر خورشی که پختید، بیش از اندازه شور شده باشد باید یک سیب زمینی خام درداخل آن قرار دهید، سیب _زمینی نمک اضافی را به خود جذب می کند.
عشقم همسرم و دخملم
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687